Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και αντιδημάρχους – ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ «ΤΡΑΠΕΖΙ»

 Breaking News

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και αντιδημάρχους – ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ «ΤΡΑΠΕΖΙ»
05 Οκτωβρίου 2023

Με την επίσκεψη του ενεργεία και εκ νέου υποψήφιου Δήμαρχου Πειραιά κ. Γ. Μώραλη ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προεκλογικών συναντήσεων του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς  με τους υποψήφιους από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στα γραφεία του ΕΣΠ, μετείχαν οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»   κ.κ. Ι. Βουράκης Πρόεδρος ΟΠΑΝ, Α. Τζεφεράκος Πρόεδρος ΔΗΡΑΠ, Ν. Γλύκα Χαρβαλάκου Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Καρύδης  Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, Γ. Καψοκόλης Αντιδήμαρχος Προσόδων & Εμπορίου, Γ. Βίτσας Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Τ. Μαρκαριάν Εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, Α. Νανόπουλος Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, Χ. Λιακόσταυρος Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και Ν. Παπαγεωργίου εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Περιφέρειας Αττικής.

Προς συζήτηση τέθηκαν τα θέματα που αφορούν στην βιωσιμότητα των πειραϊκών επιχειρήσεων και στην αξιοποίηση ευκαιριών, που θα δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα και θέματα πόλης που συνδέονται με την ανάπτυξή τους.

Ο Δήμαρχος άκουσε τους προβληματισμούς και απάντησε σε ερωτήματα που του τέθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΠ, ενώ αναφέρθηκε στα εμβληματικά έργα, στις ευρείες παρεμβάσεις και δράσεις, που υλοποιούνται στον Πειραιά τα οποία αναβαθμίζουν την όψη του και τον μεταμορφώνουν σε μία σύγχρονη, λειτουργική πόλη, αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα και δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και ευημερίας

Ο Πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου από την πλευρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους υποψήφιους, οι οποίοι δεσμεύτηκαν για την προώθηση και επίλυση των θεμάτων του πειραϊκού εμπορίου και της πόλης γενικότερα, ενώ τόνισαν την επιθυμία τους για στενή εποικοδομητική συνεργασία, με στόχο τις δυνατότερες εφικτές λύσεις σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και τα καίρια ζητήματα που τέθηκαν υπόψη τους.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ