Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδριάνα Αβραμίδου Λαμπροπούλου – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού: «Ψηφίζουμε για τον τόπο μας και όχι για το κόμμα μας»

 Breaking News

Ανδριάνα Αβραμίδου Λαμπροπούλου – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού: «Ψηφίζουμε για τον τόπο μας και όχι για το κόμμα μας»
04 Οκτωβρίου 2023

Στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ μιλάει η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Πειραιά για τους λόγους που πρέπει να στηρίζουμε τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής. Διαβάστε αναλυτικά τι μας είπε:

1. Κα. Αβραμίδου πως αξιολογείτε την διαχείριση των οικονομικών της Περιφέρειας από την σημερινή διοίκηση Πατούλη;

Η οικονομική πολιτική που ακολουθείται είναι να στέλνουμε τον λογαριασμό στον επόμενο… Όπως είναι γνωστό, στα οικονομικά της Περιφέρειας ΔΕΝ υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος από ανεξάρτητη δημόσια αρχή (εκτός από τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για ορισμένες συμβάσεις).Αποτέλεσμα είναι κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας να παρουσιάζει πρωτογενές έλλειμμα. Δηλαδή το ταμείο είναι μείον, η Περιφέρεια «μπαίνει μέσα» αλλά δεν χρεοκοπεί διότι στηρίζεται ακόμα στα ταμειακά διαθέσιμα που άφησε το 2014 η διοίκηση Γιάννη Σγουρού. Όταν τα χρήματα αυτά θα στερέψουν, τότε θα χρειαστεί και πάλι οι πολίτες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο κος Πατούλης μοιράζει αφειδώς τα χρήματα των φορολογουμένων, δηλαδή όλων μας –μιλάμε για χιλιάδες επί χιλιάδων ευρώ– σε «αστείες» δαπάνες, πασχαλινά λαγουδάκια, φιέστες αυτοπροβολής, χορούς και πανηγύρια, συμβούλους και παρατρεχάμενους, εκμεταλλευόμενος πλήρως την απουσία του στοιχειώδους ελέγχου στα δημόσια οικονομικά της.

2. Γιατί κάποιος να προτιμήσει την παράταξη Σγουρού αντί της παράταξης του Νίκου Χαρδαλιά;

Ο κος. Νίκος Χαρδαλιάς, εκλεκτός του Μαξίμου, τοποθετημένος με εντολή άνωθεν υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, καθημερινά αποδεικνύει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να «τελειώσει» τη δουλειά για την οποία επιλέχθηκε, η οποία δεν είναι άλλη από το να μετατρέψει τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας σε Υφυπουργείο της Κυβέρνησης. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να υπηρετήσει τα κυβερνητικά σχέδια για ομηρία της Αττικής και όχι η αυτοτέλεια της. Δεν διαθέτει καμία προσωπική, αυτοδιοικητική ή πολιτική νομιμοποίηση και ανεξαρτησία και ας μην ξεχνάμε το Τατόι και την Εύβοια, τρανά παραδείγματα της πλήρης αποτυχίας του στον ζωτικό τομέα της πολιτικής προστασίας.

3. Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στους πολίτες της Αττικής ;

Είναι στο χέρι όλων μας η οπισθοδρόμηση να λάβει τέλος.

Να αλλάξουμε ριζικά πλεύση και λειτουργία, να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, να αποδώσουμε στην Περιφέρεια τον αναπτυξιακό της ρόλο, να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική Υπηρεσία πολιτικής προστασίας και να βάλουμε τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στη διαχείριση των απορριμμάτων και των λυμάτων.

-Ψηφίζουμε για τον τόπο μας και όχι για το κόμμα μας-


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ