Εφημερίδα Κοινωνική

Σταυρούλα Αντωνάκου – Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά-Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά: «Θα πολλαπλασιάσουμε τα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά»

 Breaking News

Σταυρούλα Αντωνάκου – Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά-Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά: «Θα πολλαπλασιάσουμε  τα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά»
29 Σεπτεμβρίου 2023

“Ως αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ποιο είναι κατά την γνώμη σας το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτήν την στιγμή ο Πειραιάς και που ακόμη δεν έχει λυθεί;”. Το ερώτημα αυτό τέθηκε από το iefimerida.gr στην Σταυρούλα Αντωνάκου, Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά. Η ίδια απάντησε:

«Η δήμοι της Ενότητας Πειραιά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες. Κοινά θέματα όμως είναι η κυκλοφοριακή φόρτιση που δέχονται από τις δραστηριότητες του λιμανιού, αλλά και τις βιοτεχνικές. Η έλλειψη χώρων πρασίνου και αναψυχής για τους πολίτες. Και προφανώς όπως προανέφερε βασικές υποδομές που δεν είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες. Αυτά διαπιστώσαμε το 2019 και εκτελούμε πάνω από 90 έργα στην Ενότητα. Και αυτά θα συνεχιστούν, αλλά και θα πολλαπλασιαστούν ακούγοντας πάνω απ” όλα τους πολίτες και τους εκπροσώπους τους!».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ