Εφημερίδα Κοινωνική

Σωτήρης Σούχλας – Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων και εκ νέου υποψήφιος: Δεσμεύομαι για έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών

 Breaking News

Σωτήρης Σούχλας – Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων και εκ νέου υποψήφιος: Δεσμεύομαι για έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών
28 Σεπτεμβρίου 2023

Με έμφαση στα έργα που θα γίνουν την επόμενη περίοδο και θα φέρουν τον τόπο σε αναπτυξιακή τροχιά διεκδικεί τη ψήφο των δημοτών σε Τροιζηνία και Μέθανα ο Σωτήρης Σούχλας. Ο ίδιος μας συστήνεται μιλώντας παράλληλα για τους βασικούς στόχους του προγράμματός του: «Ονομάζομαι Σωτήριος Σούχλας του Αθανασίου και είμαι 28 χρονών. Είμαι Πτυχιούχος Οικονομολόγος και έχω υπηρετήσει τον Δήμο 3 χρόνια ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και τους τελευταίους 9 μήνες ως Δήμαρχος, λόγω της ξαφνικής απώλειας του εκλιπόντος Δημάρχου μας Σπύρου Πολλάλη.

Για μενα ο Σπύρος υπήρξε αυτοδιοικητικός πατέρας και από την πρώτη στιγμή δίπλα του, με δίδαξε πολλά πράγματα. Δεσμεύομαι ότι με όλα τα μέλη του Συνδυασμού μας θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρώσουμε τα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των Πολιτών, εκείνα που θα δώσουν ζωή στους μικρούς Οικισμούς, τα μεγαλύτερα που θα φέρουν ανάπτυξη στις Μητροπόλεις του Δήμου, να υλοποιήσουμε τα προγραμματισμένα κοινωνικά προγράμματα που αφορούν την υγεία και τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, να ολοκληρώσουμε τους στόχους σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων και να συνεχίσουμε τη συνετή δημοσιονομική διαχείριση.

Πάνω από όλα όμως θα παλέψουμε για το μέλλον αυτού του Τόπου, τα Παιδιά μας. Η παιδεία , ο αθλητισμός, οι δραστηριότητες και η τέχνη, ήταν και θα παραμείνουν στην καθημερινή μας ατζέντα.

Για τους παραπάνω λόγους, ζητώ από τους δημότες να μας τιμήσουν με την ψήφο τους την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου και να δώσουμε από την επόμενη μέρα μια Νέα Πνοή για τον Τόπο μας!».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ