Εφημερίδα Κοινωνική

Συγκέντρωση με μέγα πλήθος και πάθος από τον συνδυασμό του Γ. Γουρδομιχάλη

 Breaking News

Συγκέντρωση με μέγα πλήθος και πάθος από τον συνδυασμό του Γ. Γουρδομιχάλη
18 Σεπτεμβρίου 2023

Ηχηρά μηνύματα εξέπεμψε στον Κορυδαλλό η εντυπωσιακή συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, με αφορμή τα εγκαίνια του κεντρικού προεκλογικού του κέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το πλήθος που συγκεντρώθηκε για να ακούσει τον υποψήφιο δήμαρχο Κορυδαλλού ξεπερνούσε κατά πολύ ότι έχουμε συνηθίσει από εγκαίνια εκλογικών κέντρων στην περιοχή μας, κάτι που επιβεβαίωσε την «δυναμική» του συνδυασμού Γουρδομιχάλη, στην τελευταία ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές.

Πέραν του όγκου της συγκέντρωσης, όμως, αυτό που συζητιέται έντονα στην πόλη είναι ο παλμός και ο ενθουσιασμός που διέτρεχε τον κόσμο, ο οποίος είχε συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό».

Πολλοί οι νέοι άνθρωποι, πολλά τα καπνογόνα, μεγάλη η αισιοδοξία και το πάθος, έδωσαν στην Πλατεία Ελευθερίας ένα άλλο «χρώμα» και στην προεκλογική εκστρατεία μία άλλη ένταση!

Αν σε αυτά προστεθεί και η μίνι συναυλία από εξαιρετικούς μουσικούς που έγινε στον ίδιο χώρο, ο Γουρδομιχάλης κατάφερε – όπως παραδέχονται και οι αντίπαλοι του – να προηγηθεί ξεκάθαρα στο πεδίο των μέχρι τώρα εντυπώσεων.

Επίσης, καθόλου απαρατήρητη δεν πέρασε η… πολιτική «ποικιλία» των βουλευτών και των δημοσίων προσώπων που φρόντισαν να παρευρίσκονται στην εκδήλωση, εκδηλώνοντας με έναν μάλλον σαφέστατο τρόπο την εκτίμηση… και την προτίμηση τους στο πρόσωπο του κ Γουρδομιχάλη, μεταξύ όλων των υποψηφίων για το δημαρχιακό αξίωμα.

Πέραν του τέως δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη που από νωρίς έχει υποστηρίξει δημόσια τον κ Γουρδομιχάλη και τους «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», ανάμεσα στους συγκεντρωμένους διακρίναμε:

-          Τον βουλευτή της Ν.Δ. Μιχάλη Λιβανό.

-          Τον βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Μαρκόπουλο.

-          Την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη

-          Τον τ. υπουργό Γρηγόρη Νιώτη

-          Τον τ. βουλευτή Δημήτρη Διαμαντίδη

-          Τους τ. αντιπεριφερειάρχες Νήσων και υπ. περιφερειακούς συμβούλος με τον Γ. Σγουρό, Δημήτρη Κατσικάρη και Π. Χατζηπέρο,

-          Τον Μιχάλη Ψαλτάκο μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και τ. μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

-          Τον Στέλιο Λογοθέτη, ιστορικό δήμαρχο της Νίκαιας και αργότερα του Πειραιά,

-          Τον Παύλο Γερακάρη, πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ,

-          Τον Χρήστο Σαλαλέ και τον Νίκο Σπανάκο υπ. βουλευτές ΠΑΣΟΚ

-          Τον Θανάση Τερζή, υπ. δήμαρχο Νίκαιας

-          Τους υπ. περιφερειακούς συμβούλους Βασιλική Λάσκαρη, Μαρία Καζάκου, Δημήτρη Πετρά, Τάσο Μάρθα, και Αντώνη Καλογερά με τον Γ. Ιωακειμίδη, καθώς και τις Βάνα Μπούκη και Βιβή Σορόγκα με τον Ν. Χαρδαλιά.

-          Τον Κώστα Δραγώνα, τ. διοικητή του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοσκομείου

Χαιρετισμό έστειλαν, ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Βρεττάκος και ο πρώην υπουργός και νομάρχης Πειραιά Χρήστος Φωτίου

Στην σύντομη ομιλία του ο κ Γουρδομιχάλης συνέδεσε την τραγική πραγματικότητα που βιώνει η Θεσσαλία, με την ανάγκη τεχνικών υποδομών και αυτόνομου μηχανισμού πολιτικής προστασίας από τον δήμο, ώστε να είναι έτοιμος σε κάθε δύσκολη στιγμή να προστατέψει τη ζωή των ανθρώπων.

Επίσης αναφέρθηκε στο σχέδιο του για μία φιλική, πράσινη και ανθρώπινη πόλη, αλλά και στους στόχους της κοινωνικής πολιτικής προς τους δημότες, ώστε να προστατεύονται τα πιο αδύναμα και ευάλωτα νοικοκυριά.

g1

g2

g3

g4


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ