Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΕΦ: «The Night of the Legend» για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη

 Breaking News

ΣΕΦ: «The Night of the Legend» για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη
18 Σεπτεμβρίου 2023

“The Night of the Legend” για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, έναν θρύλο του σύγχρονου μπάσκετ, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στο ΣΕΦ υποκλίθηκε, όλη η μπασκετική Ευρώπη, παλιοί συμπαίκτες, αλλά και αντίπαλοί του στο παρκέ, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και φυσικά ο κόσμος του Ολυμπιακού. Όλοι ήταν εκεί για να τον τιμήσουν για όσα έχει προσφέρει.

Πέρα από ένας κορυφαίος αθλητής, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος αποτελεί σωστό πρότυπο για τα νέα παιδιά

Η φανέλα του εμβληματικού ηγέτη του Ολυμπιακού με το νούμερο 7 αποσύρθηκε και πλέον κοσμεί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί που έγραψε με χρυσά γράμματα την αθλητική του πορεία, εκεί που τον θαυμάσαμε και τον λατρέψαμε όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

«Με τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός έφτασε στις μεγαλύτερες επιτυχίες του στην Ελλάδα και την Ευρώπη γεμίζοντάς την Ελλάδα, τον Πειραιά και τα εκατομμύρια των φίλαθλων μας σε όλο τον κόσμο με περηφάνια! Αρχηγέ σε ευχαριστούμε για όλα!», ανέφερε σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ