Εφημερίδα Κοινωνική

Πέτρος Ψαρράς – Ναυλομεσίτης – Οικονομολόγος – Υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος με τον Πειραιά Νικητή του Γιάννη Μώραλη: Έχω μάθει να αγαπώ την πόλη μου και να σέβομαι τους πολίτες της

 Breaking News

Πέτρος Ψαρράς – Ναυλομεσίτης – Οικονομολόγος – Υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος με τον Πειραιά Νικητή του Γιάννη Μώραλη: Έχω μάθει να αγαπώ την πόλη μου και να σέβομαι τους πολίτες της
26 Σεπτεμβρίου 2023

Το δικό του μήνυμα στους Πειραιώτες στέλνει ο Πέτρος Ψαρράς, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή του Γιάννη Μώραλη ενόψει των εκλογών: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να συμμετέχω στον συνδυασμό του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» ο οποίος έχει αποδείξει πως χωρίς πολλά λόγια, αλλά έμπρακτα μπορεί να γίνει ο Πειραιάς μας καλύτερος. Προσπαθώντας με κάθε δυνατό αυτοδιοικητικό τρόπο, σε έναν Δήμο που είχε παλαιότερα οικονομικά προβλήματα— τα οποία πλέον έχουν μπει σε τάξη— η Δημοτική Αρχή του Γ. Μώραλη έχει ειδικά την τελευταία τετραετία επιδείξει έργο που δεν είχαμε δει σε δεκαετίες στον Πειραιά. Φυσικά και με την συμβολή των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων και των υπολοίπων αιρετών για να μην αδικήσω κανέναν! Τι να πρωτοπεί κανείς;! Ο Πύργος του Πειραιά και το Μικρολίμανο, δυο εμβληματικά έργα τα οποία εδώ και πολλά χρόνια ακούγαμε ότι θα γίνουν, αλλά κανείς δεν τολμούσε να τα αγγίξει, τελικά έγιναν και έχουν φέρει πάλι το χαμόγελο και την αισιοδοξία σε κατοίκους, επισκέπτες και εργαζόμενους στην πόλη.

Όντας γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης— στην οποία ως οικογένεια συμπληρώσαμε πλέον 100 χρόνια, ερχόμενοι από το Εγγλεζονήσι της Σμύρνης—,αφού εδώ κατοικώ, εδώ πήγα σχολείο (στην Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’Arc), εδώ εργάζομαι, στην οικογενειακή μας επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και 42 χρόνια στον Πειραιά, και με πυξίδα την υπερδεκαετή ενασχόλησή μου με την καθημερινότητα του Πειραιά, μέσω της σελίδας που διατηρώ στο facebook Πειραιάς – Piraeus και την ιστοσελίδα www.pireaspiraeus.com , βλέπω τα προβλήματα που έχουμε ως απλοί πολίτες, τα ξέρω, εγώ ο ίδιος προσωπικά, άλλα και από την επικοινωνία μου με τους συμπολίτες μου μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο λόγος που συμμετέχω, λοιπόν, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου είναι ότι θεωρώ πως μπορούμε μαζί να βρούμε τις λύσεις για να γίνει η πόλη μας καλύτερη, επειδή δεν υπάρχει μαγικός τρόπος ώστε να λυθούν τα προβλήματά μας, πρέπει εμείς οι ίδιοι να προσπαθήσουμε, να μοχθήσουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον Πειραιά μας.

Με τον δικό σας σταυρό δίπλα στο όνομά μου θεωρώ πως η φωνή σας, που εμμέσως τόσο καιρό εκφράζεται μέσω της σελίδας Πειραιάς – Piraeus, μπορεί να μεταφερθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι, δεν είμαι σε καμία περίπτωση επαγγελματίας πολιτικός ωστε να με ενδιαφέρουν τίτλοι και καρέκλες κι έχω μεγαλώσει με τις αρχές και τις αξίες που μού μετέδωσε η οικογένειά μου· ν” αγαπώ την πόλη μου και να σέβομαι τους συνανθρώπους μου.»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ