Εφημερίδα Κοινωνική

Παμπειραϊκός Ξεσηκωμός για να φύγει ο ΟΚΑΝΑ από τα Μανιάτικα – Κινητοποιήσεις κατοίκων την Παρασκευή στην Αιτωλικού

 Breaking News

Παμπειραϊκός Ξεσηκωμός για να φύγει ο ΟΚΑΝΑ από τα Μανιάτικα – Κινητοποιήσεις κατοίκων την Παρασκευή στην Αιτωλικού
05 Σεπτεμβρίου 2023

Οι πολίτες (γονείς, κάτοικοι και επιχειρηματίες) του Ε’ Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά είναι αγανακτισμένοι και εξαιρετικά ανήσυχοι για τις ενέργειες της διοίκησης του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) σχετικά με τη δημιουργία και λειτουργία του Κέντρων Ημέρας και Υπηρεσιών Βραχείας Φιλοξενίας άστεγων χρηστών επί της οδού Αιτωλικού 62 στον Πειραιά. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή τους προανήγγειλαν κινητοποιήσεις!

Θυμίζουμε ότι το θέμα με την παράνομη – παραπλανητική λειτουργία της δομής έχει αναδείξει η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ μέσα από ρεπορτάζ της, ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης είχε πει ότι και ο ίδιος θα βρεθεί στο πλευρό των κατοίκων, στις κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν, καθώς, παρά τις ενέργειες της δημοτικής Αρχής Πειραιά, οι κρατικοί φορείς, εξακολουθούν να κωφεύουν και να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους!

Να σημειωθεί, ότι για το μείζον αυτό θέμα, έχουν λάβει επιστολές από τη δημοτική Αρχή τόσο ο Υπουργός Υγείας όσο και η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ, έχουν γίνει συναντήσεις με εμπλεκόμενους φορείς και έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία. Σαφείς απαντήσεις όμως δεν δόθηκαν. Η δομή ξεκίνησε να λειτουργεί παρανόμως, χωρίς άδεια, εις βάρος της περιοχής.

kinhtopoihseis


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ