Εφημερίδα Κοινωνική

Μία ωραία ατμόσφαιρα…

 Breaking News

Μία ωραία ατμόσφαιρα…
25 Σεπτεμβρίου 2023

Μια μεγάλη παρέα απόλαυσε κρητικούς (αν και όχι αποκλειστικά) μεζέδες στο Liberty και την +ουσία στην Τερψιθέα το μεσημέρι του Σαββάτου. Εκεί ήταν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρύδης, ο εκδότης της «Κοινωνικής» Απόστολος Καραμπερόπουλος, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ (Πειραιώτες και οι δύο) Μαρία Γεωργίου και Νότης Ανανιάδης, η Ελπίδα Γραμματικοπούλου από το Portnet, αλλά και άλλοι γνωστοί Πειραιώτες όπως ο Μίλτος Κλαπαδάκης, ο Μηνάς Περάματζης, ο Ηλίας Ιωάννου, ο Γιώργος Ντζούρας, ο Γιάννης Σωτήρχος, ο Τάκης Δόκος και άλλοι καλεσμένοι των ιδιοκτητών των καταστημάτων, Μιχάλη Κοτσιφάκη και Ανδριάνας Σκαρή.

Προφανώς συζητήθηκαν οι επικείμενες εκλογές, αλλά και ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα στην πόλη του Πειραιά.

Εκείνο που δεν συζητήθηκε καθόλου, είναι λεπτομέρειες για το debate των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά που συνδιοργανώνουν την Παρασκευή στη μία το μεσημέρι η »Κοινωνική» και το Portnet.

Για λόγους ισοτιμίας οι όροι του debate, που θα συντονίσουν ο Απόστολος Καραμπερόπουλος και ο Νότης Ανανιάδης αποστέλλονται με email ταυτόχρονα στους υποψήφιους. Λεπτομέρειες προσεχώς…


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ