Εφημερίδα Κοινωνική

Καιρός: Άστατος ως και την Κυριακή, χωρίς την ίδια ένταση, ο καιρός – Προς τα νότια μετατοπίζεται η κακοκαιρία

Καιρός: Άστατος ως και την Κυριακή, χωρίς την ίδια ένταση, ο καιρός – Προς τα νότια μετατοπίζεται η κακοκαιρία
28 Σεπτεμβρίου 2023

Άστατος θα είναι και αύριο ο καιρός σε περιοχές της χώρας, χωρίς, ωστόσο, τα έντονα φαινόμενα που σημειώθηκαν το προηγούμενο διήμερο σε Μαγνησία, Εύβοια και Φθιώτιδα. Από εκεί και πέρα, η κακοκαιρία θα μετατοπιστεί πιο νότια μέχρι την Κυριακή, χωρίς μεγάλους όγκους νερού.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Κλέαρχου Μαρουσάκη, προβλέπονται βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες προς τα ανατολικά (κεντρική και βόρεια Εύβοια και νοτιοανατολική Θεσσαλία) και τα νότια, αλλά και διαστήματα με βελτιωμένο καιρό.

Στις υπόλοιπες περιοχές, οι συνθήκες θα είναι ήπιες και μόνο προς το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν μπόρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα βόρεια με τη θερμοκρασία ως τους 27 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές συννεφιές και ηλιοφάνεια με θερμοκρασία ως τους 28 βαθμούς.

Στο μεταξύ, βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια σημεία (Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη) μέχρι και την Κυριακή, χωρίς όμως ο όγκος του νερού να είναι πολύ μεγάλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ