Εφημερίδα Κοινωνική

Καλαμαριά: Ο αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγό του στον διάδρομο της πολυκατοικίας – Περίμενε να φύγουν τα παιδιά

Καλαμαριά: Ο αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγό του στον διάδρομο της πολυκατοικίας – Περίμενε να φύγουν τα παιδιά
12 Σεπτεμβρίου 2023

Από τον διάδρομο της πολυκατοικίας σκότωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την 42χρονη πρώην σύζυγό του ο 38χρονος αστυνομικός, δευτερόλεπτα προτού στρέψει το κυνεγητικο όπλο στο κεφάλι του και δώσει τέλος στη ζωή του, με τους πυροβολισμούς να ακούγονται σχεδόν σε όλη τη γειτονιά, στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 38χρονος αστυνομικός φαίνεται πως περίμενε να φύγουν για το σχολείο τα δύο παιδιά τους, 12 και 14 ετών, και μόλις τα αγόρια μπήκαν στο σχολικό λεωφορείο τότε ανέβηκε στην πολυκατοικία και σκότωσε τη σύζυγό του. Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο δράστης δεν μπήκε μέσα στο διαμέρισμα αλλά φέρεται ότι δολοφόνησε την 42χρονη στον κοινόχρηστο διάδρομο του 6ου ορόφου, με τα αίματα να φτάνουν έως και τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και τους ενοίκους να καλούν έντρομοι το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και να αναφέρουν ότι άκουσαν πυροβολισμούς.

Όταν οι αστυνομικοί ανέβηκαν στον 6ο όροφο, έξω από το διαμέρισμα όπου εκτυλίχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, αντίκρισαν το θύμα και τον δράστη πεσμένους στο έδαφος και μέσα σε λίμνη αίματος. Η 42χρονη φέρεται να πυροβολήθηκε κοντά στην εξώπορτα του διαμερίσματος και δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν αντίκρισε οπλισμένο τον πρώην σύζυγό της. Άγνωστο παραμένει, για την ώρα, αν προηγήθηκε κάποιος καβγάς ανάμεσά τους.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ