Εφημερίδα Κοινωνική

Κακοκαιρία Daniel: Στο κόκκινο 6 περιοχές, εστάλησαν 112 -Πότε και πώς θα χτυπήσει την Αττική

 Breaking News

Κακοκαιρία Daniel: Στο κόκκινο 6 περιοχές, εστάλησαν 112 -Πότε και πώς θα χτυπήσει την Αττική
05 Σεπτεμβρίου 2023

Η κακοκαιρία «Daniel» σαρώνει τη χώρα προκαλώντας προβλήματα σε αρκετές περιοχές.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο σημειώθηκε ισχυρές βροχοπτώσεις χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα. Όπως σημειώνουν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έπεσε τεράστιος όγκος νερού.

Επικαιροποιήθηκε το 112
Την ίδια ώρα, στο κόκκινο παραμένουν Θεσσαλία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα, ενώ πριν από λίγο επικαιροποιήθηκε το 112 προκειμένου οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις.

Screenshot_1

Σε ισχύ παραμένει το 112 και στην Μαγνησία, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή από τις σφοδρές καταιγίδες.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, όσο βαδίζουμε προς το βράδυ τα φαινόμενα θα επικεντρωθούν κυρίως σε Μεσσηνία και Λακωνία όπου αναμένονται σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Αύριο, Τετάρτη (6/9) από την κακοκαιρία αναμένεται να δοκιμαστούν Πελοπόννησος, Λακωνία, Αργολίδα και Δυτική Κρήτη.

Η εικόνα για την κακοκαιρία στην Αττική
Όσον αφορά την Αττική αναμένονται φαινόμενα αύριο το πρωί, χωρίς να αναμένεται να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Ζητήματα, λόγω της έντασης που θα έχουν τα φαινόμενα ίσως δημιουργηθούν στα νότια προάστια από Πειραιά έως Σούνιο, Σαλαμίνα και η Αίγινα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ