Εφημερίδα Κοινωνική

Ειρήνη Μπάιλα – Yποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: Με ενδιαφέρει ένας Πειραιάς με αύριο

 Breaking News

Ειρήνη Μπάιλα –  Yποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: Με ενδιαφέρει ένας Πειραιάς με αύριο
25 Σεπτεμβρίου 2023

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη και να διεκδικήσει μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά εξηγεί η φοροτεχνικός Ειρήνη Μπάιλα.

Μιλώντας στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και στον εκδότη Απόστολο Καραμπερόπουλο η κα Μπάιλα σημειώνει συγκεκριμένα: «Η αγάπη μου για τον Πειραιά με έσπρωξε να «κατέβω» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Αγαπώ τον Πειραιά, εδώ μένω εδώ μεγαλώνω τα παιδιά μου. Όταν αγαπάς κάτι πολύ θες και να προοδεύει και να συμβάλλεις και εσύ σε αυτήν την πρόοδο. Αν συμβάλλεις και εσύ τότε παίρνεις αυτόματα δύναμη να βγεις μπροστά. Επίσης, με ενδιαφέρει το κοινό καλό και η προσφορά. Θέλω η πόλη μου να έχει αύριο.

Τέλος, αν αναρωτιέστε γιατί επέλεξα τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, θα σας πω πως αυτός έχει αναδείξει την πόλη και μπορεί να συνεχίσει να το κάνει και γω θέλω να συμβάλλω σε αυτήν την προσπάθεια».

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ