Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Γαβρίλης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

 Breaking News

Γιώργος Γαβρίλης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά
13 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Γαβρίλη και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με τον Πρόεδρο και μέλη ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Συνάντηση είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γαβρίλης, επικεφαλής του συνδυασμού ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για όλους & όλες, και μέλη του συνδυασμού-δικηγόροι με τον πρόεδρο Ηλία Κλάππα και τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κα Παναγιώτα Μπουρλετίδου, κ Στέλιο Φαζάκη και κ Παναγιώτη Σαπουτζάκη.

Χωρίς αμφιβολία η τοπική αυτοδιοίκηση, με αρωγούς και συμπαραστάτες τους θεσμικούς φορείς της Πόλης, μπορεί να αναδείξει τα προβλήματα, να διεκδικήσει, να αλλάξει τη φυσιογνωμία της πόλης.

Άλλωστε ο Δικηγορικός Σύλλογος υπήρξε πάντα παρών στους αγώνες για τα εργασιακά δικαιώματα και κατά της περιβαλλοντικής και όχι μόνο υποβάθμισης της πόλης.

Ο Γιώργος Γαβρίλης αλλά και οι υποψήφιοι/ες σύμβουλοι ανέδειξαν το σπουδαίο ρόλο που μπορεί να έχει ο Δικηγορικός Σύλλογος όταν συστρατευτεί με μια αυτοδιοίκηση με αγωνιστικό και κοινωνικό πρόσημο, με αφετηρία τον πολίτη και την τοπική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα και τη λoγική της ανάθεσης, που θα αναδείξει τον ιστορικό χαρακτήρα της πόλης, θα παλέψει για τη διεκδίκηση μιας πόλης που θα έχει αναφορά στον πλούτο και την ομορφιά της, θα μειώσει το αφόρητο μέχρι στιγμής περιβαλλοντικό φορτίο, θα διεκδικήσει τους λιγοστούς ελεύθερους χώρους που αυτή τη στιγμή προορίζονται να παραδοθούν σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Και αυτά δεν είναι λόγια κενά νοήματος. Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά την περίοδο 2014-2019, ο Γιώργος Γαβρίλης με τη συνέπεια το ήθος και την αποτελεσματικότητά του άφησε ένα σπουδαίο έργο που εν πολλοίς ακυρώθηκε ή υποβαθμίστηκε από τη νέα ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής και αυτή τη στιγμή χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από όλους τους Δημάρχους της Αντιπεριφέρειας Πειραιά με τους οποίους συνεργάστηκε.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ