Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Γαβρίλης: Ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

 Breaking News

Γιώργος Γαβρίλης: Ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά
12 Σεπτεμβρίου 2023

Με την ευχή μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά να είναι στη σκέψη και τα χείλη όλων, πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 11.09.2023, ο αγιασμός στα σχολεία της χώρας, εκτός από εκείνα που βρίσκονται στην πληγείσα από την έντονη κακοκαιρία Περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Στον Πειραιά, ο επικεφαλής της παράταξή μας «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για όλους & όλες», υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Γαβρίλης, συνοδευόμενος από τον κοινοτικό σύμβουλο και αιρετό στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), εκπαιδευτικό Γιώργο Αθανασιάδη, βρέθηκε στην Ιωνίδειο, το 13ο ΓΕΛ Πειραιά και στο συγκρότημα της Ραλλείου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους συγκεντρωμένους μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς αλλά και να διαπιστώσει από τα μέσα τις ελλείψεις και τα προβλήματα. Τις επόμενες μέρες θα αναφερθούμε με κάθε λεπτομέρεια σε αυτά και στις προτεραιότητες της παράταξής μας για καινούργια σχολεία και για αξιοπρεπείς συνθήκες μάθησης.

Και αυτό γιατί η μέρα του αγιασμού των σχολείων ανήκει αποκλειστικά στη χαρά της γνώσης μέσα από τα άστρα που κάθε παιδί μετράει τις νύχτες.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ