Εφημερίδα Κοινωνική

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ – Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νήσων Αττικής: Επισκέψεις σε νησιά του Αργοσαρωνικού για συζήτηση και καταγραφή αναγκών

 Breaking News

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ – Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νήσων Αττικής: Επισκέψεις σε νησιά του Αργοσαρωνικού για συζήτηση και καταγραφή αναγκών
30 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποίησε ο Γιάννης Βουτσινάς, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά.

Με σύνθημα  «η  στήριξη στη μικρή Ελλάδα ενισχύει τη μεγάλη Ελλάδα», ο Γιάννης Βουτσινάς επισκέφθηκε την Τροιζηνία και τον Γαλατά,  τα Μέθανα, τον Πόρο.

Οι επισκέψεις στα νησιά της Αττικής εντάσσονται στο πλαίσιο των επαφών του Γιάννη Βουτσινά με όλες τις τοπικές αρχές, τους υποψηφίους των συνδυασμών που κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές,  συλλογικούς φορείς, αλλά και τους πολίτες, για την καταγραφή των προβλημάτων  που υφίστανται σε κάθε νησί, σε κάθε τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής και θέτουν προσκόμματα στην ανάπτυξη, δυσχεραίνοντας τη ζωή των κατοίκων των νησιών της Αττικής.

Ο Γιάννης Βουτσινάς στοχεύει την επόμενη μέρα να θέσει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό της περιφέρειας, του νέου περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά όλες οι αναγκαίες δράσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στην Π.Ε. Νήσων Αττικής.

Σημειώνεται, ότι ο Γιάννης Βουτσινάς  έχει ήδη περιοδεύσει σε Σαλαμίνα, Κύθηρα, Αγκίστρι, Αίγινα, ενώ θα συνεχίσει τις περιοδείες του και στα άλλη νησιά της Αττικής.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ