Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Σούμπασης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ: «Να γίνει ο Πειραιάς Πρότυπο Αθλητικής Υπεροχής, Ανάπτυξης και Ευημερίας»

 Breaking News

Γιάννης Σούμπασης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ: «Να γίνει ο Πειραιάς Πρότυπο Αθλητικής Υπεροχής, Ανάπτυξης και Ευημερίας»
26 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γιάννης Σούμπασης μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά, γνωρίζει την ψυχή της πόλης, τις δυνατότητες και την δυναμική της.

Είναι άνθρωπος του Αθλητισμού και συγχρόνως  τεχνοκράτης με πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλες αθλητικές εταιρείες.

Είναι από τους πρωτεργάτες της καθιέρωσης και εκτόξευσης του δρομικού κινήματος στην χώρα, έχοντας οργανώσει πολλούς επιτυχημένους αγώνες.

Διακρίνεται για την εργατικότητα του, την ευθυκρισία του, την πίστη στην ομαδική προσπάθεια, και την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στις ΔΡΑΣΕΙΣ του εξ ου και το μόνιμο σύνθημα του…  «λίγα λόγια, πολλή Δουλειά».

Αυτό που υπό την Ηγεσία του Γιάννη Μώραλη θέλει να πράξει και στον Πειραιά «του»

Είναι αποφασισμένος να συμβάλει στην επιτάχυνση και υλοποίηση του έργου αλλάζοντας και διευκολύνοντας την καθημερινότητα της πόλης και των Πειραιωτών με επίκεντρο τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τις ανάγκες του.

Βασικοί του στόχοι και πεδία δράσης του θα είναι:

✓ Η συνεχής αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών και χώρων άθλησης της πόλης.

✓ Η εξεύρεση, εξασφάλιση και αξιοποίηση νέων χώρων άθλησης και γηπέδων, μια επιτακτική και χρόνια ανάγκη του Πειραιά.

✓ Η περεταίρω ενίσχυση του δρομικού κινήματος του Πειραιά, αγώνων και δραστηριοτήτων του μαζικού αθλητισμού.

✓ Η αξιοποίηση της επικείμενης αναμόρφωσης και ανάδειξης των «Θεμιστοκλειων Τειχών» σε κομβικό σημείο αθλητικών εκδηλώσεων με πανελλήνια και διεθνή απήχηση.

✓ Η διαρκής βελτίωση των μέσων μεταφοράς ώστε ο Νέος Πειραιάς να μεγιστοποιήσει την συνδυαστική λειτουργεία αυτοκινήτων, τραμ, μετρό, σιδηροδρόμου και ναυσιπλοΐας σαν σημαντικός κυκλοφοριακός κόμβος που θα δίνει ανάσα στην κοινωνική και οικονομική καθημερινότητα της πόλης.

✓ Η ενίσχυση των επιτροπών και συλλόγων γονέων – κηδεμόνων με την δημιουργία Κεντρικού Παν-πειραιώτικου συνδέσμου με στήριξη από τον δήμο (συμβουλευτική, οικονομική, παροχή κτιρίων- γραφείων κλπ). Το τρίπτυχο Σχολεία – Μαθητές – Γονεις πρέπει να στηριχθεί και να αποτελέσει το πρώτο «Κύτταρο Υγείας» στην πόλη μας.

Όλες αυτές οι δράσεις ταυτίζονται με το «Δόγμα Ζωής» του Γιάννη Σούμπαση και αποτελούν την αυτονόητη δέσμευση του για την εφαρμογή τους και στην -όπως ελπίζει- νέα, πολιτική του Ζωή, έτσι ώστε να βιώσει με τους Πειραιώτες ένα Πειραιά Πρότυπο Αθλητικής Υπεροχής, ανάπτυξης και ευημερίας.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ