Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Σούμπασης – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: Για την αναγέννηση του αθλητισμού στον Πειραιά

 Breaking News

Γιάννης Σούμπασης – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: Για την αναγέννηση του αθλητισμού στον Πειραιά
12 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γιάννης Σούμπασης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην πόλη του Πειραιά.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Ιωάννου, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Έχοντας πολυετή εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της εμπορίας επώνυμων αθλητικών εταιρειών, όπου κατείχε σημαντικές διευθυντικές και διοικητικές θέσεις ευθύνης με εξειδίκευση στον τομέα του αθλητισμού, έχει αποκτήσει σημαντικές δεξιότητες, τόσο στον σχεδιασμό σημαντικών project και την υλοποίηση τους, αλλά και στην αντιμετώπιση και επίλυση πολυποίκιλων προβλημάτων.

Η ενασχόληση του με αθλητικές ομάδες, συλλόγους, ακαδημίες και σωματεία τον βοήθησαν αφενός μεν να κατανοήσει σε βάθος τις ανάγκες και τα προβλήματα που απασχολούν ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και αφετέρου να σταθεί δίπλα τους υποστηρίζοντας με τον κατάλληλο τρόπο κάθε φορά τις προσπάθειες τους.

Παρόμοιες εμπειρίες έχει αποκτήσει και από την ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή του ως γονέας σε όλες τις σχετικές επιτροπές των σχολείων (Ράλλειο, 9ο Γυμνάσιο, Ζάννειο Λύκειο) που φοίτησε ο γιος του, προσπαθώντας πάντα και επιδιώκοντας το ευρύ κοινωνικό καλό και τη βελτίωση όποιου τομέα χρειαζόταν την υποστήριξη και τις οργανωτικές του δεξιότητες.

Διακρίνεται για το αστείρευτο πάθος του σε κάθε του ενασχόληση με απώτερο και μοναδικό σκοπό την επιτυχία των κρίσιμων projects που αναλαμβάνει. Διοικεί και συντονίζει ομάδες συνεργατών και απολαμβάνει την επίτευξη ομαδικών στόχων.

Το σταθερό ενδιαφέρον του για τα κοινά και η αγάπη του για την πόλη που ζει τον οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί πιο ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, συμμετέχοντας ως υποψήφιος στον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη.

Βασική του επιδίωξη θα είναι η συνεχής αναβάθμιση των χώρων άθλησης και των αθλητικών υποδομών της πόλης μας, αλλά και η ανάληψη πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω προβολή και εξωστρέφεια του Πειραιά τόσο στο εσωτερικό όσο και σε διεθνές επίπεδο έτσι ώστε να αποτελέσει μία ΠΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

peiraias_nikitis


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ