Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Πάχος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός Ξανά» του Στέφανου Χρήστου: ΣΤΟΧΟΣ: Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 Breaking News

Γιάννης Πάχος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός Ξανά» του Στέφανου Χρήστου: ΣΤΟΧΟΣ: Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
14 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γιάννης Πάσχος μας «ξαδιπλώνει» το όρομά του για την πόλη του Κορυδαλλού και μας μιλά για την πορεία του: «Ζω με την οικογένεια μου και εργάζομαι στον Κορυδαλλό. Μέχρι σήμερα το έργο μου και η προσφορά μου, ήταν πάντα απτά, μετρημένα και με στόχο την βελτίωση ποιότητας ζωής των δημοτών μας και της προόδου της πόλης μας.

Αυτός είναι και ο λόγος συμμετοχής μου στα » Κοινά» καθώς και της υποψηφιότητάς μου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός Ξανά» με επικεφαλής τον Στέφανο Χρήστου.

Επί σειρά ετών είμαι πρόεδρος της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων καθώς και τον Ιούνιο του 2023  ταμίας στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΣΠΕ, καθώς και μέλος του ΔΣ στην ΚΟΔΕΠ του Δήμου Πειραιά. Έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορυδαλλού και Πρόεδρος στον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού. Είμαι πρώην μέλος του ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας- Πειραιά » Άγιος Παντελεήμονας». Ωστόσο έχω διατελέσει πρόεδρος της ΔΗ.Μ.ΤΟ Κορυδαλλού για δύο έτη. (Απρίλιος 2016- Απρίλιος 2018).

Η έως τώρα πορεία μου, με δίδαξε πως έχοντας πάντα γνώμονα το » κοινό» συμφέρον, το αποτέλεσμα είναι η επιτυχία και σε δικαιώνει. Η συνείδησή μου και η εμπειρία μου με ώθησαν να συνταχθώ δίπλα στον Στέφανο Χρήστου, έναν καταξιωμένο πρώην Δήμαρχο Κορυδαλλού και Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά. Η δωδεκαετία Χρήστου στον Κορυδαλλό έχει στεφθεί δικαίως ως η πιο παραγωγική και «φωτισμένη» Δωδεκαετία της πόλης. Συγκριτικά με ότι υπήρχε στο » τιμόνι» του Δήμου από το 1995 και μετά, θεωρείται αναλογικά «χρυσή εποχή» αφού απέχει μακράν από αυτές που ακολούθησαν, σε οργάνωση και επίτευξη στόχων.

Δεδομένου ότι ο καθένας επιλέγει το μετερίζι εκείνο που του εμπνέει εμπιστοσύνη και διασφαλίζει την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, επέλεξα να είμαι πάλι υποψήφιος και να αγωνιστώ για την πόλη μου όντας πλέον σίγουρος πως θα μπορέσω να εργαστώ και να πραγματοποιήσω έργα τα οποία έχει ανάγκη η πόλη μου, με μια ομάδα αξιόλογων συνυποψηφίων με κοινό όραμα.

Δύναμή μου η ανιδιοτελής στήριξη του κόσμου που με παροτρύνει σε κάθε βήμα μου. Με την υπόσχεση να προστατεύσω και να βοηθήσω την πόλη μου ευελπιστώ στις 8 Οκτωβρίου σε μια νέα Δημοτική Αρχή με προοπτική, εργασία και παροχές για κάθε πολίτη. Σε αυτό προσανατολιζόμαστε και αυτό θα πετύχουμε».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ