Εφημερίδα Κοινωνική

Χρήστος Πιερρουτσάκος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον συνδυασμό ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του Γιάννη Λαγουδάκου: «Να πάμε μπροστά το Πέραμα που αγαπάμε»

 Breaking News

Χρήστος Πιερρουτσάκος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον συνδυασμό ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του Γιάννη Λαγουδάκου: «Να πάμε μπροστά το Πέραμα που αγαπάμε»
28 Σεπτεμβρίου 2023

Για το όραμα που έχει για την πόλη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και αγαπάει, το Πέραμα, μας μιλάει ο Χρήστος Πιερρουτσάκος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Λαγουδάκο. Όπως μας λέει ο ίδιος εργάζεται από έφηβος στο Πέραμα, στην Λεωφόρος Δημοκρατίας (Γερμανική Σκάλα-Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη) ενώ δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας έχοντας και σχετικές σπουδές στην ΑΕΝ Ασπροπύργου. Έχει διατελέσει Διευθυντής ναυτιλιακής εταιρείας ρυμουλκών – ναυαγοσωστικών & στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Ρυμουλκών «Άγιος Νικόλαος».

Αναφορικά με τους λόγους που κατέρχεται στον αυτοδιοικητικό στίβο, μας λέει τα εξής: «Δηλώνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περάματος με γνώσεις στην ναυτιλία και στην διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι γνωστό πως μια όμορφη και μοντέρνα πόλη μπορεί να υλοποιηθεί μόνο από ικανούς ανθρώπους που έχουν την θέληση και την απαραίτητη γνώση. Η αγαπημένη πόλη μας βασίζεται προπάντων στην ναυτιλία η οποία συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους αναγκαίους βασικούς τομείς της πόλης μας.

Συνεπώς, μια δυνατή ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά θα επιφέρει οικονομικά οφέλη στον τόπο μας και στην ομαλή λειτουργία του δήμου μας. Με κατάλληλους-έμπειρους ανθρώπους και επιδέξιους χειρισμούς θα έχουμε πολλά οφέλη στους πολίτες της πόλης μας βάσει του προγράμματος μας και την καθοδήγηση του δυναμικού υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Λαγουδάκου με έργα που είναι εγκαταλειμμένα και μη λειτουργικά.

Συνεχίζει λέγοντας πως με διάφορες τέτοιες ουσιαστικές κινήσεις θα τονωθεί η  εμπορική αγορά της πόλης και η σχετική κίνηση με απώτερο στόχο το Πέραμα να γίνει βιώσιμη πόλη.

Όπως μας λέει ο κ. Πιερρουτσάκος: «Ζητάω την στήριξη σας για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά το Πέραμα που αγαπάμε»!


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ