Εφημερίδα Κοινωνική

Άγγελος Μπουλντούμης – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη: «Με υπευθυνότητα για την πόλη μου!»

 Breaking News

Άγγελος Μπουλντούμης – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη: «Με υπευθυνότητα για την πόλη μου!»
05 Σεπτεμβρίου 2023

Ο κ. Άγγελος Μπουλντούμης συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» στις αυτοδιοικητικές εκλογές  του Οκτωβρίου 2023  στο πλευρό του κ. Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Άγγελος Μπουλντούμης μεγάλωσε, ζει και έχει μακρόχρονή επιχειρηματική δράση στον Πειραιά. Είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ» στο κέντρο του Πειραιά, στο Χατζηκυριάκειο και την Καλλίπολη επί σειρά ετών με πλούσιο έργο. Τα τελευταία χρόνια ίδρυσε και διευθύνει εταιρεία που διοργανώνει Εξετάσεις Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας πανελλαδικά.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» και Δήμαρχος Πειραιά κ.Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον κ. Άγγελο Μπουλντούμη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Άγγελος μεγάλωσε και ζει στο Χατζηκυριάκειο. Είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης Κέντρων Ξένων Γλωσσών στον Πειραιά και ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ασχολούνται με τα κοινά, προκειμένου να συνεισφέρουν σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. Εύχομαι στον Άγγελο καλή επιτυχία».

Ο κ. Άγγελος Μπουλντούμης δήλωσε:

«Με αγάπη, ενδιαφέρον και υπευθυνότητα για την πόλη στην οποία μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος. Θεωρώ ότι έχω πολλά να προσφέρω μέσα από τις πολύμορφες εμπειρίες μου, πάντα με σεβασμό στις τρέχουσες ανάγκες του Πειραιά και των συμπολιτών μου. Παρακολουθώντας προσεκτικά το πρόγραμμα του Δημάρχου  κ. Γιάννη Μώραλη, είμαι έτοιμος να υποστηρίξω το έργο του και να προσφέρω τις ιδέες και γνώσεις μου σε ό,τι αφορά την νεανική επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση – επιμόρφωση, τις νέες τεχνολογίες, την βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική προστασία. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, που μου έδωσε αυτή την  ευκαιρία.».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ