Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκίνησε (πάλι) το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

 Breaking News

Ξεκίνησε (πάλι) το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
31 Αυγούστου 2023

Mποτιλιάρισμα χιλιομέτρων καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην κάθοδο της Κηφισού, λόγω έργων, από το ύψος της γέφυρας Ολυμπιακού Χωριού στη Νέα Κηφισιά προς το ύψος της γέφυρας Αχαρνών, λόγω έργων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Μέσα στον Σεπτέμβριο, αναμένεται να ολοκληρωθούν έργα συντήρησης του οδικού δικτύου σε πολλούς δήμους, εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, κατάσταση η οποία απαιτεί την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του, αλλά και τη διευκόλυνση των οδηγών, κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Οι μεγαλύτερες δυσκολίες αναμένονται τις πρωινές ώρες αιχμής από τις 07:30 έως τις 09:30, στο κεντρικότερο οδικό άξονα της Αττικής που είναι ο Κηφισός, τη Λεωφόρο Αθηνών με κατεύθυνση προς Κόρινθο, αλλά και τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το Ελληνικό έως τον Άλιμο. Δυσκολίες θα υπάρχουν και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ο Σεπτέμβριος θα βρει τους Αθηναίους χωρίς το περιοριστικό μέτρο του δακτυλίου και με αυξημένες ανάγκες μετακινήσεων.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ