Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Βασίλης Κατσαφάδος υποψήφιος με τον Πειραιά Νικητή

 Breaking News

Ο Βασίλης Κατσαφάδος υποψήφιος με τον Πειραιά Νικητή
08 Αυγούστου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον Γιάννη Μώραλη είναι ο Βασίλης Κατσαφάδος.
Ο κ. Κατσαφάδος έχει σπουδάσει Νομικά, Οικονομικά, είναι Δικηγόρος και διατηρεί Δικηγορικό γραφείο στο κέντρο του Πειραιά και είναι μέλος Δ.Σ. της Ένωσης Έμμισθων Δικηγόρων. Είναι πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α΄ Πειραιά και Νήσων, με μεγάλη συνδικαλιστική και πολιτική δραστηριότητα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Βασίλη Κατσαφάδο, ο οποίος συμμετέχει στον Πειραιά Νικητή ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για έναν δραστήριο Δικηγόρο, με έντονη πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα. Χαίρομαι που ο συνδυασμός μας ενισχύεται διαρκώς με αξιόλογους συμπολίτες μας που πιστεύουν στο έργο που έχει υλοποιηθεί στον Πειραιά, έχουν διάθεση προσφοράς, γνωρίζουν τα θέματα της πόλης και επιθυμούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του Πειραιά. Εύχομαι στον Βασίλη καλή επιτυχία».

Ο Βασίλης Κατσαφάδος δήλωσε:
«Συστρατεύομαι με μεγάλη χαρά με τον Γιάννη Μώραλη και την παράταξη Πειραιάς Νικητής, με την φιλοδοξία να προσφέρω με τις όποιες δυνάμεις μου στη συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας της πόλης και της ευημερίας των Πειραιωτών. Ο Πειραιάς έχει μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα και μεγάλες δυνατότητες τις οποίες πιστεύω ότι με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη θα τις αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο την ερχόμενη πενταετία».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ