Εφημερίδα Κοινωνική

Ηλικιωμένο ζευγάρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού όταν θέλησε να κάτσει με την πετσέτα του στην παραλία

Ηλικιωμένο ζευγάρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού όταν θέλησε να κάτσει με την πετσέτα του στην παραλία
06 Αυγούστου 2023

 

Θύματα ξυλοδαρμού από υπεύθυνο beach bar έπεσε ζευγάρι ηλικιωμένων που επισκέφθηκε παραλία στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το MEGA, το ηλικιωμένο ζευγάρι αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, όταν θέλησε να κάτσει με την πετσέτα του στην παραλία.

Όπως καταγγέλλει το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, νταήδες υπεύθυνοι beach bar στην Χαλκιδική τους απαγόρεψαν να κάνουν μπάνιο.

«Σάββατο πρωί δέκα η ώρα, λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε πρωί δέκα η ώρα. Ήμασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω ούτε τίποτα. Έρχεται λοιπόν κι αρχινάει να βρίζει», είπε η 70χρονη στο MEGA.

Σύμφωνα με το Mega, ο υπεύθυνος του beach bar εκτός από τις βρισιές, δεν δίστασε να χτυπήσει την 70χρονη.

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. «Θα σας πνίξω», «θα σας πετάξω», πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου σηκώνομαι και λέω «κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;». Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”», είπε η άτυχη γυναίκα.

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα δηλαδή σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», πρόσθεσε.

H κοπέλα ειδοποίησε την Αστυνομία και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σπαράζοντας από τους πόνους. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο.

«Κάθισε η γυναίκα του (του υπεύθυνου), ήρθε δήθεν για να τον σηκώσει και κάθισε πάνω. Να φωνάζει ο άνδρας μου «πάρε το χέρι σου, δεν μπορώ να αναπνεύσω» και μόλις κάθισε και η γυναίκα του», είπε η 70χρονη.

Έκπληκτος από τη βαρβαρότητα της επίθεσης ήταν ο γιατρός του νοσοκομείου ενώ ο 74χρονος ήταν στο σπίτι με Π, καθώς δεν μπορεί να πατάει στο πόδι του, ενώ για να χρησιμοποιήσει τη τουαλέτα χρειαζόταν τη βοήθεια της συζύγου του.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ