Εφημερίδα Κοινωνική

Στη φυλακή η «Μαρίνα» του κυκλώματος trafficking

Στη φυλακή η «Μαρίνα» του κυκλώματος trafficking
05 Ιουλίου 2023

Στη φυλακή οδηγείται η αποκαλούμενη «Μαρίνα», 71 ετών, γνωστή από την εμπλοκή της σε πολλές δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί για δράση οργανωμένων ομάδων και μαστροπείας, μετά την απολογία της για το μεγάλο κύκλωμα σωματεμπόρων που εξαρθρώθηκε πριν λίγες ημέρες από τις ελληνικές Αρχές σε συνεργασία με ξένες υπηρεσίες.

Η κατηγορουμένη φέρεται να εκμίσθωνε οίκους ανοχής, ενώ το όνομα της ενεπλάκη και στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς στη δικογραφία αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος για μαστροπεία Ηλίας Μίχος εξέδιδε το κοριτσάκι σε χώρους της 71χρονης στο κέντρο της Αθήνας.

Η «Μαρίνα» στην υπόθεση του κυκλώματος trafficking, που χειρίζεται η 34η τακτική ανακρίτρια, είναι αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Απολογούμενη η κατηγορούμενη αρνήθηκε την πράξη της εμπορίας ανθρώπων που της αποδίδεται. Μάλιστα, η 71χρονη φέρεται να είπε στη δικαστική λειτουργό πως η ίδια έχει υπάρξει επί 50 χρόνια ιερόδουλη και επομένως δεν θα μπορούσε ποτέ να εξαναγκάσει με βία ή άλλους τρόπους -όπως ορίζει ο νόμος για το σωματεμπόριο- οποιονδήποτε να προβεί σε πράξεις που δεν θέλει. Φέρεται επίσης να είπε πως επί σειρά ετών εκμίσθωνε και διαχειριζόταν νόμιμα οίκους ανοχής στην Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ