Εφημερίδα Κοινωνική

Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου

 Breaking News

Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου
05 Ιουλίου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη θα είναι ο Αλέξανδρος Καμαράτος.  Ο Αλέξανδρος Καμαράτος γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά. Είναι γιατρός, ειδικός παθολόγος – διαβητολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Διαβητολογικού Κέντρου και της Παθολογικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά και Πρόεδρος του Πειθαρχικού της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.  Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με την παράταξη «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» και έκτοτε διατελεί Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ΚΕΠ, Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου.

-Ο Παναγιώτης (Τάκης)  Παπαδογιαννάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμός Πειραιάς Νικητής και τον Γιάννη Μώραλη. Ο Παναγιώτης (Τάκης)  Παπαδογιαννάκης είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης και είναι συνταξιούχος του Υπουργείου Εξωτερικών. Έχει υπηρετήσει σε 5 Πρεσβείες της Ελλάδας και σε ανάλογα Γενικά Προξενεία της χώρας μας.  Είναι μέλος Δ.Σ. του Πειραϊκού Συνδέσμου.

-Ο Απόστολος Κόσσυβας είναι προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Αθηναίων στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα. Είναι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών, εκλεγμένο μέλος υπηρεσιακού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων και μέλος Α΄ Πειθαρχικού της Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης: Ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ανακοινώνει δέκα επιπλέον υποψήφιους Κοινοτικούς Σύμβουλους στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Αναλυτικότερα:

Α΄ Δημοτική Κοινότητα

Δαριώτη Ειρήνη (Ρένα)

Παπαδόπουλος Νίκος

Σαρρής Δημήτρης

Β΄ Δημοτική Κοινότητα

Αγγελιδάκης Σπύρος

Σταθακάκης Γιώργος

Γ΄ Δημοτική Κοινότητα

Ζαμπέλης Γιάννης

Πατσιλινάκος Φωτεινός

Ριζογιάννη Μαρία

Τσόγκα Βασιλική (Βάσια)

Χατζίνας Γιώργος


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ