Εφημερίδα Κοινωνική

Κώστας Κατσαφάδος – Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Σύσκεψη για την ασφάλεια στην Αττική: «Δεν θα δείξουμε ανοχή σε φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών. Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου!»

 Breaking News

Κώστας Κατσαφάδος – Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Σύσκεψη για την ασφάλεια στην Αττική: «Δεν θα δείξουμε ανοχή σε φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών. Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου!»
14 Ιουλίου 2023

Ο Πειραιώτης Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος μαζί με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη, υποδέχτηκαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τον Υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, όπου πραγματοποιήθηκε σε σύσκεψη για την ασφάλεια στην Αττική και ειδικότερα στη Δυτική Αττική.

Όπως ανέφετε ο κ. Κατσαφάδος, η Ελληνική Αστυνομία καταγράφει καθημερινά επιτυχίες στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε κάθε γειτονιά της Αττικής. Δεν θα δείξουμε ανοχή σε φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών. Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου. Στόχος μας είναι οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς. Εν τω μεταξύ, ο Πειραιώτης Υφυπουργός επανέλαβε στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία θα εξακολουθήσει να επιτελεί το έργο της στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα οποία, όπως τόνισε ο κύριος Κατσαφάδος, έχουν πλέον πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παρελθόν, που αποτελούσαν πηγή ανομίας και κακουργηματικών ενεργειών. «Όλα αυτά δεν υπάρχουν πια με τη βούληση της ελληνικής αστυνομίας και της κυβέρνησης», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

κατσαφαδος1

Ο Κώστας Κατσαφάδος αναφέρθηκε επίσης στους λόγους αναστολής της εφαρμογής της έφιππης αστυνομίας, ενώ σχολίασε και τη νέα του καθημερινότητα στο υπουργείο προστασίας του πολίτη τονίζοντας ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξεις», διότι «κάθε μέρα αντιμετωπίζεις διαφορετικά ζητήματα για να παρέχεις την ασφάλεια στην κοινωνία που είναι απαραίτητο συστατικό της δημοκρατίας».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ