Εφημερίδα Κοινωνική

Κύκλωμα trafficking: Στη φυλακή και ο σύντροφος της «Μαρίνας»

 Breaking News

Κύκλωμα trafficking: Στη φυλακή και ο σύντροφος της «Μαρίνας»
06 Ιουλίου 2023

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε ο σύντροφος της 71χρονης «Μαρίνας» που απολογούνταν για την υπόθεση του κυκλώματος σωματεμπορίας γυναικών από τη Λατινική Αμερική.

Πρόκειται για την τέταρτη προφυλάκιση, με τον 57χρονο κατηγορούμενο να φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων αναπτύσσοντας στην ανακρίτρια αντίστοιχα επιχειρήματα με τη σύντροφό του.

Με αυτήν την απολογία έκλεισε ο κύκλος των 22 κατηγορουμένων για το κύκλωμα trafficing.

Σημειώνεται πως από τους 22 έχουν προφυλακιστεί οι τέσσερις, μεταξύ των οποίων και η 71χρονη, γνωστή και ως «Μαρίνα» που φέρεται να εκμίσθωνε οίκους ανοχής στην Αθήνα.

Η ίδια απολογήθηκε χθες και λίγο αργότερα οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ οι υπόλοιποι εννέα κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν χθες αφέθηκαν ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους.

H κατηγορούμενη έχει απασχολήσει και σε άλλες υποθέσεις τη δικαιοσύνη, όπως στην περίπτωση της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία, ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη και σε οίκο ανοχής της 71χρονης.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Η ίδια πάντως απολογούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της εμπορίας ανθρώπων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και φέρεται να υποστηρίζει ότι επί πολλά χρόνια εκμίσθωνε νόμιμα 5 οίκους ανοχής στην Αθήνα.

Επίσης φέρεται να είπε, απολογούμενη, ότι δε θα μπορούσε ποτέ η ίδια να διαπράξει σωματεμπορία, καθώς η ίδια έχει υπάρξει 50 χρόνια ιερόδουλη.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ