Εφημερίδα Κοινωνική

Σταύρος Μπαλάσκας: Συγκλονίζει για το τροχαίο που είχε – «Έπαψα να έχω δεξί χέρι, ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω μου»

Σταύρος Μπαλάσκας: Συγκλονίζει για το τροχαίο που είχε – «Έπαψα να έχω δεξί χέρι, ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω μου»
15 Ιουνίου 2023

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στo Facebook ενώ λίγο αργότερα έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς συνέβη το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του κοντά στο ΚΑΤ. Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με διερχόμενο ΙΧ, που είχε παραβιάσει τον κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το Stop, «πλακωθήκαμε» στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά», περιγράφει ο Σταύρος Μπαλάσκας σε τηλεφωνική του σύνδεση στη Super Κατερίνα.

«Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε», συνεχίζει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ και σοκάρει.

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την εξαιρετική του περίθαλψη, αποκαλύπτοντας πως το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε διήρκησε συνολικά 2μιση ώρες και πως θα πρέπει να διατηρεί το χέρι του δεμένο για τρεις μήνες.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ