Εφημερίδα Κοινωνική

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λ.Αλεξάνδρας -Τρεις φονικές παρασύρσεις πεζών σε δυο ημέρες στην Αθήνα

 Breaking News

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λ.Αλεξάνδρας -Τρεις φονικές παρασύρσεις πεζών σε δυο ημέρες στην Αθήνα
01 Ιουνίου 2023

Νέα τραγωδία τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν ένας 50χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 01:10, στο ρεύμα της καθόδου της Λ.Αλεξάνδρας από Κηφισίας προς Πατησίων, στο ύψος του Γκύζη, όταν ένας άνδρας καθώς διέσχιζε το δρόμο -σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση- παρασύρθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 50χρονο στον Ερυθρό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την έρευνα κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνά η Τροχαία.

 

 

Τρεις άνθρωποι έχασαν σε δυο ημέρες τη ζωή τους σε τροχαία στην Αθήνα
Εντωμεταξύ, αυτό ήταν το τρίτο θανατηφόρο δυστύχημα με παρασύρσεις πεζών που έγιναν σε λίγες ώρες στην Αθήνα με συνέπεια το θάνατο τριών ανθρώπων.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης συνέβησαν δύο θανατηφόρα δυστύχηματα σε Κερατσίνι και Κολωνό, όπου δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, παρασύρθηκαν από αυτοκίνητα και τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Στις 21:20 της Τρίτης ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, στην διασταύρωση της με την Γρηγορίου Λαμπράκη, παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της.

Στις 22:40 της Τρίτης, στον Κολωνό, στην διασταύρωση των οδών Λένορμαν και Παλαμηδίου, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε έναν πεζό άνδρα, ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ