Εφημερίδα Κοινωνική

«Πειραιάς Νικητής»: Ο Χρήστος Μακρής υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα

«Πειραιάς Νικητής»: Ο Χρήστος Μακρής υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα
21 Ιουνίου 2023

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου είναι ο Χρήστος Μακρής.

Ο κ. Μακρής είναι εκπαιδευτικός. Διατελεί Κοινοτικός Σύμβουλος στην Β’ Κοινότητα από το 2014, είναι ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά και Υποδιευθυντής του 40ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Χρήστος Μακρής είναι εξαιρετικός συνεργάτης και μέλος του συνδυασμού μας από το 2014, εν ενεργεία Κοινοτικός μας Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά. Μια πολυσχιδής προσωπικότητα με έντονο κοινωνικό έργο, ένας ενεργός πολίτης με εμπειρία στο Κοινοτικό Συμβούλιο, ο οποίος έχει συμβάλλει τα τελευταία 9 χρόνια με εποικοδομητικές προτάσεις στην αναβάθμιση της Β΄ Κοινότητας. Οι Δημοτικές Κοινότητες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη κάθε γειτονιάς του Πειραιά και είναι σημαντικό να συμμετέχουν σε αυτές δραστήριοι Πειραιώτες με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς με γνώμονα το καλό της πόλης μας, όπως ο Χρήστος Μακρής. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Χρήστος Μακρής δήλωσε:

«Αποδέχομαι με μεγάλη χαρά το κάλεσμα του Δημάρχου μας Γιάννη Μώραλη να είμαι εκ νέου υποψήφιος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει για ακόμα μια φορά στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια θα αγωνιστώ για το καλό της Κοινότητας και της πόλης του Πειραιά γενικότερα, προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες του οράματος και του έργου του Πειραιά Νικητή».

1687342345598

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ