Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Λεωνίδας Μελάς και η Κατερίνα Δουρέκα-Ταφλαμπά υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

Ο Λεωνίδας Μελάς και η Κατερίνα Δουρέκα-Ταφλαμπά υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα
21 Ιουνίου 2023

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη είναι ο Λεωνίδας Μελάς και η Κατερίνα Δουρέκα-Ταφλαμπά.

Ο Λεωνίδας Μελάς είναι ο εν ενεργεία Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας. Έχει διατελέσει από το 1986 Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και εκλέγεται από το 1990 Σύμβουλος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Η Κατερίνα Δουρέκα-Ταφλαμπά είναι εν ενεργεία Κοινοτική Σύμβουλος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή και είναι η τέταρτη φορά που συμμετέχει στα αυτοδιοικητικά κοινά. Έχει σπουδάσει λογιστικά και είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν Πειραιεί».

O επικεφαλής του Πειραιά Νικητή και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητα δυο εξαιρετικών συνεργατών μου στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, τον Πρόεδρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Λεωνίδα Μελά και την Κοινοτική Σύμβουλο Κατερίνα Δουρέκα-Ταφλαμπά. Πρόκειται για δραστήριους και αξιόλογους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν συμβάλλει τα τελευταία 9 χρόνια με προτάσεις και παρεμβάσεις στην επίλυση ζητημάτων που απασχολούν την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Είναι για τρίτη φορά υποψήφιοι με τον συνδυασμό μας στην Ε΄ Κοινότητα έχουν διάθεση προσφοράς, όρεξη για δουλειά και πραγματικό ενδιαφέρον για την περιοχή τους. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να αναβαθμίσουμε κάθε γειτονιά του Πειραιά».

Ο Λεωνίδας Μελάς δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για ακόμα μια φορά να είμαι υποψήφιος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Είναι η τρίτη φορά που συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Πειραιά Νικητή και στόχος μου είναι να προσφέρω στις γειτονιές που μεγάλωσα και ζω. Τα τελευταία 9 χρονιά η Κοινότητα μας έχει αναβαθμιστεί, έχουν γίνει έργα, έχει βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και θέλω να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτής της σημαντικής προσπάθειας».

IMG_9332

Η Κατερίνα Δουρέκα-Ταφλαμπά δήλωσε:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον Γιάννη Μώραλη τον οποίο και ευχαριστώ που με τιμά με την εμπιστοσύνη του. Είμαι για τρίτη φορά υποψήφια με τον Πειραιά Νικητή, έχει γίνει σημαντικό έργο τα τελευταία 9 χρόνια και επιθυμία μου είναι να συμβάλω στην ανάπτυξη της περιοχής για στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με γνώμονα το καλό της Ε΄ Κοινότητας και της πόλης μας».

IMG_9341

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ