Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης σε εκδήλωση για την Ναυτιλία και την Ανάπτυξη του Πειραιά

 Breaking News

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης σε εκδήλωση για την Ναυτιλία και την Ανάπτυξη του Πειραιά
09 Ιουνίου 2023

Στην εκδήλωση «Ανάπτυξη του Πειραιά από τη Ναυτιλία και τη Ναυπηγοεπισκευή» που έλαβε χώρα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς στις 31 Μαίου, έδωσε το παρόν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Ε.Β.Ε.Π. – ΕΛ.Ι.Ν.Τ., καθηγητές πανεπιστημίων, πρόεδροι σωματείων, πολίτες και εκπροσώποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

image00001Ο κ. Ιωακειμίδης συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Π. Βασίλη Κορκίδη, τον Πρόεδρο του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. Νικόλαο Λιάπη και τον Αντιδήµαρχο Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης Πειραιά Δημήτρη Καρύδη. Με τον όποιο συζήτησαν επί μακρόν για θέματα της ημερίδας και τις εξελίξεις στην επιχειρηματικότητα της πόλης.

Με το πέρας της συμμετοχής του στην ημερίδα, ο Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε: «Οι Μέρες θάλασσας που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά είναι πολύ σημαντικές και για την πόλη και για την Ελλάδα. Ειδικά η σημερινή ημερίδα που εστίασε στην ελληνική ναυτιλία, σε ένα από τους δυναμικότεους τομείς της οικονομίας της χώρα μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο για αυτή του την πρωτοβουλία.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ