Εφημερίδα Κοινωνική

Νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Πειραιά Νικητή

Νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  με τον Πειραιά Νικητή
30 Ιουνίου 2023

Ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ανακοινώνει σήμερα τέσσερις νέους υποψήφιους Δημοτικούς Σύμβουλους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τους Αγγελόπουλο Βασίλη, Κάτσαρη Αθανάσιο, Σοφικίτου Αντωνία (Τάνια) και Τσακαλιάν Οβαννές.

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Ο Αγγελόπουλος Βασίλης είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος του Α.Σ. Ποντίων Δραπετσώνας, πρωταθλητής κωπηλασίας και χρυσός βαλκανιονίκης.

Βασίλης Αγγελόπουλος

Ο Κάτσαρης Αθανάσιος είναι Οικονομολόγος και υπάλληλος του Ο.Λ.Π. Είναι μέλος Δ.Σ. της ΟΜΥΛΕ, της ΑΧΕΠΑ Πειραιά, του Πειραϊκού Συνδέσμου και του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου.

Αθανάσιος Κάτσαρης

Η Σοφικίτου Αντωνία (Τάνια) είναι ελεύθερος επαγγελματίας με την εξειδίκευση Ναυτικού Πράκτορα, ιδιοκτήτρια της Oceania Yachting. Προέρχεται από ναυτική οικογένεια και εργάστηκε στο λιμάνι του Πειραιά για πολλά χρόνια στο πλαίσιο της εκπροσώπησης Ελλήνων πλοιοκτητών. Έχει σπουδάσει οικονομικά και ναυτιλιακά. Δραστηριοποιείται σε σωματεία και Συλλόγους και είναι Αντιπρόεδρος του Μουσικού Σχολείου Πειραιά και της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων.

Αντωνία Σοφικίτου

Ο Τσακαλιάν Οβαννές είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, επιχειρηματίας στην πόλη του Πειραιά, έχοντας κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο του Πειραιά με ιστορία από το 1946. Είναι γιος της γνωστής οικογένειας Τσακαλιάν παντρεμένος με δύο κοριτσάκια και έχει σπουδάσει Οικονομικά.

Οβαννές Τσακαλιάν

Ο επικεφαλής του Πειραιά Νικητή, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Ο συνδυασμός μας ενισχύει ακόμη περισσότερο το δυναμικό του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Έχω τη χαρά να καλωσορίσω στον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής, τέσσερις νέους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους: τον Βασίλη Αγγελόπουλο έναν νέο άνθρωπο, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων με έντονη ενασχόληση με τον αθλητισμό, τον Αθανάσιο Κάτσαρη ένα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, μέλος σε συλλόγους και φορείς της πόλης μας, την Αντωνία Σοφικίτου, μια δυναμική γυναίκα με γνώσεις και εμπειρία στον τομέα του Yachting και τον Οβαννές Τσακαλιάν, έναν άνθρωπο της αγοράς, έναν δραστήριο επιχειρηματία της πόλης μας που ασχολείται με τον εμπορικό τομέα. Χαίρομαι γιατί το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» εμπλουτίζεται όλο και περισσότερο με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών, οι οποίοι έχουν διαπιστώσει το έργο που έχει υλοποιηθεί στην πόλη τα τελευταία 9 χρόνια και επιθυμούν να συμβάλλουν στη συνέχεια της προσπάθειας μας για έναν ακόμα καλύτερο Πειραιά. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Ακολουθούν δηλώσεις κατά αλφαβητική σειρά

Αγγελόπουλος Βασίλης

«Προέρχομαι από τον αθλητισμό και από αθλητική οικογένεια και είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης. Είμαι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων και θέλω να ασχοληθώ ακόμη περισσότερο με τα κοινά της πόλης μου. Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολλά στο κομμάτι του αθλητισμού στον Πειραιά, καθώς έχω διοργανώσει αθλητικές δράσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

Κάτσαρης Αθανάσιος

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να θέσω τον εαυτό μου στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή και τον Γιάννη Μώραλη. Πιστεύω ότι τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα για τον Πειραιά μας. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε για το καλό της πόλης μας και των κατοίκων του Πειραιά. Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου έκανε».

Σοφικίτου Αντωνία (Τάνια)

«Νιώθω μεγάλη χαρά και συγκίνηση που μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ με τα εφόδια που διαθέτω από τη θέση που βρίσκομαι. Δίπλα στον κ. Δήμαρχο, που έχει όραμα, αφοσίωση και αγάπη για όσα κάνει τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του. Ως ενεργό μέλος, τα τελευταία χρόνια, Συλλόγων και Σωματείων σχετικών με τα σχολεία μας, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον κ. Δήμαρχο στο πλαίσιο επίλυσης διαφόρων ζητημάτων των σχολείων, και να μου δημιουργηθούν οι καλύτερες εντυπώσεις, παράλληλα με την ελπίδα πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, με αμείωτο ενθουσιασμό και συνέπεια όπως πάντα, υπερασπιζόμενη τις αξίες και τους σκοπούς ενός τόπου, μιας κοινωνίας που κάνει αγώνα για την επιβίωσή της, για την αξιοπρέπειά της, για τα παιδιά της».

Τσακαλιάν Οβαννές

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή. Επιθυμία μου είναι να προσφέρω στον Δήμο μας και να συμβάλλω ώστε η πόλη μας να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο».

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ