Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα δεδομένα για την εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: «Έχει απαχθεί» λέει η μητέρα της

Νέα δεδομένα για την εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: «Έχει απαχθεί» λέει η μητέρα της
16 Ιουνίου 2023

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης εργαζόμενης στον τουρισμό στην Κω μετά τα όσα είπε η μητέρα της.

«Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί», είπε. Σε δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ, η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια που αγνοείται από τις 12 Ιουνίου στην Κω, μιλάει για απαγωγή της κόρης της. Από το Βρότσλαβ, όπου διαμένει, τονίζει: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη απήχθη».

Η Αναστάζια κατάγεται από το Βρότσλαβ. Αποφοίτησε από μια τεχνική σχολή κομμωτικής εκεί και εργάστηκε για κάποια χρόνια στον τόπο της. Ωστόσο, βρισκόταν στην Ελλάδα εδώ και έναν μήνα, στο Μαρμάρι της Κω. Εργάστηκε εκεί σε ένα εστιατόριο σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Συνελήφθη 32χρονος – Παραδέχθηκε ότι συνάντησε την 27χρονη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό 27χρονης Πολωνής, η οποία εργαζόταν στο νησί της Κω και χάθηκε υπό μυστηριώδεις συνθήκες την περασμένη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει συλληφθεί ένας άνδρας 32 ετών από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Συγκεκριμένα, ο άνδρας φέρεται να συνάντησε την κοπέλα, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το βράδυ που εξαφανίστηκε, να τη μετέφερε στο σπίτι του και στη συνέχεια να συνευρέθηκαν ερωτικά.

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ