Εφημερίδα Κοινωνική

Ν. Μανωλάκος: Η Νέα Δημοκρατία είναι αδιαμφισβήτητος εγγυητής σταθερότητας για την Ελλάδα

Ν. Μανωλάκος: Η Νέα Δημοκρατία είναι αδιαμφισβήτητος εγγυητής σταθερότητας για την Ελλάδα
06 Ιουνίου 2023

“Η προεκλογική περίοδος ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από εξαγγελίες. Ενδεχομένως, σε προηγούμενα χρόνια κι άλλες εποχές, αυτές να διαμορφώνονταν βάσει όσων ήθελαν να ακούσουν οι ψηφοφόροι.

Ωστόσο, η δεκαετής οικονομική κρίση ωρίμασε τους πολίτες και -τολμώ να πω- αύξησε μεν τις απαιτήσεις τους, αλλά και τις κατηύθυνε προς τη σωστή πλευρά. Οι πολίτες ζητούν καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίες, ασφάλεια, ποιοτική φροντίδα Υγείας. Και δίκαιη φορολογία.

Αναφορικά με την τελευταία, αυτές τις ημέρες ακούμε τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, να κάνουν λόγο για αύξηση φόρων που σχετίζονται με την καθημερινότητα του μικρομεσαίου νοικοκυριού, όπως ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος γονικής παροχής. Λόγια που λέγονται και ανασκευάζονται. Προγράμματα που αποσύρονται και αντικαθίστανται με λίγες προτάσεις.  Ποσοστά που αυξομειώνονται… Με λίγα λόγια, γενικολογίες, αόριστες υποσχέσεις. Κυρίως, όμως, αποκαλύψεις που θέτουν σε κατάσταση αβεβαιότητας και φόβου τους πολίτες.

Στις 21 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία κατέγραψε μία ιστορική νίκη, όχι επειδή έκανε κάποια ιδιαίτερη επικοινωνιακή καμπάνια. Η νίκη αυτή αποδίδεται σε δύο δεδομένα. Το πρώτο είναι τα διαπιστευτήρια που έδωσε ως κυβέρνηση. Το δεύτερο είναι ότι κατήλθε στον εκλογικό στίβο με ρεαλιστικό όραμα και ειλικρινείς δεσμεύσεις, οι οποίες παραμένουν οι ίδιες μέχρι σήμερα.

Η παράταξη μας είναι ο αδιαμφισβήτητος εγγυητής σταθερότητας για την Ελλάδα. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο μοναδικός ηγέτης που μπορεί να πάει τη χώρα ακόμα πιο μπροστά. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες το αναγνωρίζουν, όπως έδειξαν τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα.

Στις 25 Ιουνίου, η κάλπη θα είναι και πάλι άδεια. Καλούμαστε όλοι και όλες, να δώσουμε στην Ελλάδα την κυβέρνηση που της αξίζει. Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι στο δικό μας και μόνο χέρι, ψηφίζοντάς την ξανά”.

 

*Ο Νίκος Μανωλάκος είναι Αντιστράτηγος ε.α. και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς & Νήσων


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ