Εφημερίδα Κοινωνική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Φοίνικα

 Breaking News

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Φοίνικα
19 Ιουνίου 2023

Με βεγγαλικά, γλυκά παιδικά χαμόγελα και φωνές, αλλά και πολλά καλάθια, πάσες, ντρίπλες, όμορφες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει γέμισε η Πειραϊκή το βράδυ της Κυριακής κατά την τελετή λήξης της αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023 του Φοίνικα Πειραιά και του τουρνουά που διοργάνωσε  με τη συμμετοχή πέντε ακόμη ομάδων από τον ευρύτερο Πειραιά. Ο κόσμος είχε από νωρίς γεμίσει ασφυκτικά το ανοικτό γήπεδο του Φοίνικα για να καμαρώσει στην αρχή τις αγωνιστικές επιδείξεις από το τμήμα ακαδημιών βόλεϊ κοριτσιών του Φοίνικα που έλαμψαν με τον ταλέντο τους και στη συνέχεια αγώνες καλαθοσφαίρισης αγοριών (ετών 2010-2011 και 2013-2014)  ανάμεσα στον Φοίνικα, τον Πήγασο Κορυδαλλού και τον Ατρόμητο Πειραιά.

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες ξεδίπλωσαν τις ατομικές τους δεξιότητες και παρουσίασαν για ακόμη μια φορά πανέμορφο θέαμα και μοναδικές στιγμές γεμάτες από υγιές αθλητικό πνεύμα, αναδεικνύοντας αξίες όπως η άμιλλα,  η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στον «αντίπαλο». Η γιορτή έκλεισε με χαιρετισμό του Προέδρου του Φοίνικα Ανδρέα Κιοσέ και την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Φοίνικα και των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους προπονητές, τους αθλητές και αθλήτριες και στους γονείς των ομάδων του Ατρόμητου Πειραιά, Αναγέννησης Ν. Ικονίου, Ένωσης Αμφιάλης, Κυρίαρχοι Π. Κοκκινιάς, Πήγασου Κορυδαλλού για τη συμμετοχή και την παρουσία τους στο τουρνουά όλες αυτές τις μέρες. Ξεχωριστές ευχαριστίες στον υπεύθυνο ακαδημιών της ομάδας του Φοίνικα Αυγουστή Βιντζηλαίο που είχε αναλάβει τη διοργάνωση του τουρνουά και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή ολοκλήρωσή του. Ειδικές ευχαριστίες στην ιατρό και κοινοτική σύμβουλο Δήμητρα Βήνη για την ανιδιοτελή παρουσία της στους αγώνες προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και ασφάλεια των παιδιών καθώς και στους χορηγούς των Ακαδημιών και του τουρνουά εστιατόριο «Ο Διάσημος» και στην «Φρουτεμπορική Τερψιθέας».

Πολλά ευχαριστώ «στα παιδιά μας», στα παιδιά των ακαδημιών του Φοίνικα μπάσκετ και βόλεϊ για την εκπληκτική προσπάθειά τους και στους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη όλη τη χρονιά. Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην βουλευτές Πειραιά Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς, Θοδωρής Δρίτσας, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δ. Πειραιά Καρακατσάνη Αντωνία, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά Μαρκαριάν Χαρουτιούν και Τουμαζάτου Γερασιμούλα-Αλεξάνδρα, ο Πρόεδρος της Α” Δημ. Κοινότητας  Νικήτας Γκόλφης, εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά οι π. Ιωάννης και Μιλτιάδης, ο πρόεδρος των ποινικολόγων Πειραιά δικηγόρος Ιω. Γλύκας, ο Πρόεδρος της ΜΚΟ «Μέριμνα Ζωής», ιατρός Δημήτρης Θεοδωρουλέας, ο Δ/ντης IEK AΛΦA Ομίλου ΞYNH κ. Δημήτρης Σαρρής, ο Πρόεδρος Ερασιτεχνών Αλιέων Αγ. Νικολάου Όρμου Αφροδίτης Ν. Παπασταμάτης, οι πρώην κοινοτικοί σύμβουλοι Αλιφραγκής, Γραμματικοπούλου, ο Πρόεδρος του ΑΟ Κυρίαρχοι Π. Κοκκινιάς Ιωσήφ Παπαγιάννης καπ.

akadhmies2

akadhmies


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ