Εφημερίδα Κοινωνική

Μάρκος Σεφερλής: Τι ετοιμάζει φέτος στο Δελφινάριο -Δηλώσεις στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά

 Breaking News

Μάρκος Σεφερλής: Τι ετοιμάζει φέτος στο Δελφινάριο -Δηλώσεις στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά
09 Ιουνίου 2023

Ο μεγάλος κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής, σε μια απολαυστική συνέντευξη του στο Κανάλι Ένα 90,4 fm, στην εκπομπή ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΥΜΑΤΑ με τους δημοσιογράφους Χρύσα Σαραντοπούλου και Γιώργο Σαραντάκο, μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση – Επιθεώρηση που θα ξεκινήσει στο Δελφινάριο (η οποία θα παίζει έξι ημέρες την εβδομάδα!), για την “πολιτογράφηση” του στον Δήμο Πειραιά, και θυμάται ιστορίες από τα παλιά με τους μεγάλους πρωταγωνιστές: Κώστα Βουτσά, Στάθη Ψάλτη και Σωτήρη Μουστάκα.

«Αγαπάω τον Πειραιά, τον θεωρώ δεύτερη πατρίδα μου, είμαι πολύ καιρό εδώ, είμαι και Ολυμπιακός», αναφέρθηκε και στις φιλίες του λέγοντας «έχω φίλους και τους τιμάω γιατί με τιμάνε και αυτοί και με την φιλία τους αλλά και με την παρουσία τους στο θέατρο».

Ο διάσημος κωμικός αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην εκδήλωση για τις “Ημέρες Θάλασσας”, λέγοντας πως περνάει ωραία βλέποντας ανθρώπους να περνάνε ωραία, αυτό κάνει εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια, με τις παραστάσεις του και τις εκπομπές του στην τηλεόραση. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, οι ακροατές του Καναλιού Ένα 90,4 fm, έστελναν απανωτά μηνύματα εκφράζοντας τον θαυμασμό τους αλλά και αναπολώντας όμορφες στιγμές που έχουν ζήσει στις παραστάσεις του.

Όσο για το Δελφινάρειο ή νέα παράσταση θα καταπιάνεται με τις εκλογές, την προεκλογική περίοδο, τα social media, τις οικογενειακές σχέσεις, τα τηλεπαιχνίδια στην τηλεόραση και με την Μύκονο και τα γεγονότα που διαδραματίζονται εκεί.

Ο θίασος της παράστασης θα είναι ο ίδιος που είναι όλα αυτά τα χρόνια, με τους ηθοποιούς: Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Αρετή Ζαχαριάδου, Λεωνίδα Ιορδάνου, Γιάννη Αγριόμαλλο, Νίκο Λάιο και φυσικά με τον ίδιο, τον ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ