Εφημερίδα Κοινωνική

Καιρός – meteo: Έπεσαν 2.400 κεραυνοί – Οι 8 περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Καιρός – meteo:  Έπεσαν 2.400 κεραυνοί – Οι 8 περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
12 Ιουνίου 2023

Ισχυρές καταιγίδες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (12/6) κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα, με μεγάλα ύψη βροχής και έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ meteo.gr.

Σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, έως τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (12/6), στον ελλαδικό χώρο έχουν καταγραφεί 2.400 κεραυνοί. Παράλληλα, μεγάλα ύψη βροχής σημειώθηκαν στα ηπειρωτικά με το μεγαλύτερο ύψος βροχής να καταγράφεται στο Γεράκι Λακωνίας με 51 mm.

Ο καιρός για αύριο, Τρίτη 13 Ιουνίου

Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ηπειρο, το βορειοδυτικό Αιγαίο και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι νότιοι.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ