Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Τράπαλης: Η δύναμη των αριθμών / Συνέντευξη του Αναλυτή Δεδομένων της Good Affairs στην «Κοινωνική» και το Portnet (VIDEO)

 Breaking News

Γιώργος Τράπαλης: Η δύναμη των αριθμών / Συνέντευξη του Αναλυτή Δεδομένων της Good Affairs στην «Κοινωνική» και το Portnet (VIDEO)
21 Ιουνίου 2023

Αποκλειστική συνέντευξη του κ. Γιώργου Τράπαλη, αναλυτή δεδομένων της εταιρείας «Good Affairs», στο πλαίσιο της σειράς συνεντεύξεων με γενικό τίτλο «Στον δρόμο προς τις κάλπες»  που διενεργούν και προβάλλουν από κοινού η Εφημερίδα Κοινωνική και το Portnet.

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Γιώργος Τράπαλης: Η δύναμη των αριθμών
Συνέντευξη του Αναλυτή Δεδομένων της Good Affairs στην «Κοινωνική» και το Portnet

Η τελευταία συζήτηση – συνέντευξη στον «Δρόμο προς τις κάλπες» που οργάνωσε ο εκδότης Απόστολος Καραμπερόπουλος για την Κοινωνική και το Portnet με καλεσμένο πάντα τον Πειραιώτη πολιτικό συντάκτη Νότη Ανανιάδη, αυτή τη φορά είχε προσκεκλημένο, στον υπέροχο χώρο του cafe Mardi, τον Γιώργο Τράπαλη. Ένα αναλυτή δεδομένων που με την εταιρεία «Good Affairs» παίζει με τους αριθμούς, τα μαθηματικά μοντέλα και την πολιτική εμπειρία, βλέποντας έτσι τη προοπτική πολιτικών δυνάμεων εν όψει των εκλογών. Ο Γ. Τράπαλης μιλάει για ένα πρωτόγνωρο σκηνικό στην Ελλάδα, για μια στρατηγική ήττα της κεντροαριστεράς, για μετατοπίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο προς την δεξιά.

Επίσης αναφέρεται στην «δύσκολη» Α’ Πειραιά, αλλά και την Β΄ Πειραιά – «έπεσαν τα τείχη των σκληρών διαχωρισμών», υπογραμμίζει.

Θεωρεί απίθανο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην έχει αυτοδυναμία, το αν θα είναι εξακομματική, επτακομματική, ή όκτακομματική η Βουλή αποτελεί ίσως ένα ερώτημα και διαπιστώνει ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει οριστικά καταλάβει τον κεντρώο χώρο.

trapalis-4

trapalis-2

trapalis-3

trapalis-1

trapalis-5

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για να μην χάνετε κανένα νέο βίντεο: https://www.youtube.com/@koinonikigr 

Ακολουθήστε την Κοινωνική:

Facebook: https://www.facebook.com/koinoniki
Instagram: https://www.instagram.com/koinoniki.gr/
Twitter: https://twitter.com/koinonikinews


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ