Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μώραλης – Δήμαρχος Πειραιά: «Διοργανώνουμε σημαντικές και όμορφες εκδηλώσεις με παλμό και με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων»

 Breaking News

Γιάννης Μώραλης – Δήμαρχος Πειραιά: «Διοργανώνουμε σημαντικές και όμορφες εκδηλώσεις με παλμό και με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων»
28 Ιουνίου 2023

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωση του, για το Red Bull Dance Your Style που προαγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο  του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης, είπε: «Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιούμε  με την Red Bull, σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν. Η πρώτη, πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση ήταν το παρκούρ στο Μικρολίμανο «Από καΐκι σε καΐκι».

Ο street dance διαγωνισμός αφορά κυρίως τους νέους και πραγματοποιείται  μπροστά στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Είναι άλλη μία διοργάνωση που μας βάζει  στον χάρτη των πόλεων που  διοργανώνουν  σημαντικές, όμορφες εκδηλώσεις με παλμό και με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι΄ αυτό. Συγχαρητήρια στον  Ο.Π.Α.Ν.  και στον Πρόεδρο  Ιωσήφ Βουράκη  για την άρτια συνδιοργάνωση».

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε: «Ο Πειραιάς έχει γίνει προορισμός και για μεγάλες διοργανώσεις, όπως είναι η συγκεκριμένη. Είναι η δεύτερη μεγάλη συνεργασία που κάνουμε με την Red Bull. Σήμερα είναι ο τελικός του Dance Your Style,  εδώ στο κέντρο της πόλης, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και έχουν έρθει αθλητές  απ” όλο τον κόσμο. Μόνο χαρά μας φέρνει αυτό γιατί έρχεται κόσμος που δεν έχει ξανάρθει στην πόλη μας, αλλά και γιατί  πλέον έχουμε δώσει το στίγμα μας ότι μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε μεγάλες διοργανώσεις, τις οποίες  κάνουμε με πολύ καλό αποτέλεσμα».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ