Εφημερίδα Κοινωνική

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα πειρατείας συνδρομητικής τηλεόρασης

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα πειρατείας συνδρομητικής τηλεόρασης
08 Ιουνίου 2023

Από το προανακριτικό έργο των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διοχέτευαν τα τελευταία πέντε χρόνια στην αγορά αποκωδικοποιητές, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα τεχνικά μέσα και παράνομο λογισμικό.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, έχοντας συγκροτήσει πελατολόγιο 1.370 ατόμων σε όλη τη χώρα, κατάφεραν να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος συνολικού ύψους άνω του 1.233.000 ευρώ, προκαλώντας ταυτόχρονα οικονομική ζημία στις δικαιούχες εταιρείες, ύψους 6.576.000 ευρώ. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, στα σπίτια των μελών της εγκληματικής οργάνωσης και στα αυτοκίνητά τους, οι αστυνομικοί βρήκαν 40.966 ευρώ, έξι αποκωδικοποιητές, τρεις υπολογιστές, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα πάνελ διαχείρισης πελατών.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν μεγάλο όγκο συνομιλιών σε διαδικτυακές εφαρμογές, σχετικές με την δράση, τόσο μεταξύ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, όσο και μεταξύ των μελών με τους πελάτες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η Ασφάλεια Πατρών συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ