Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο περιστατικό: Επιτέθηκε με γροθιές σε γιατρό γιατί δεν της έδωσε «μαϊμού χαρτί» για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή

 Breaking News

Απίστευτο περιστατικό: Επιτέθηκε με γροθιές σε γιατρό γιατί δεν της έδωσε «μαϊμού χαρτί» για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή
23 Ιουνίου 2023

Επίθεση με γροθιές δέχθηκε ένας γιατρός στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη επειδή δεν  χορήγησε «ψεύτικη» άδεια σε μια γυναίκα, η οποία είχε ως στόχο να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή της 21ης Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ThessToday.gr η γυναίκα παρέστη μαζί με τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου και ζήτησε χαρτί απαλλαγής, καθώς είχε διοριστεί ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Ο γιατρός ωστόσο δεν δέχτηκε, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με γροθιές στον αυχένα.

«Εγώ της απάντησα ότι αυτό αποτελεί παράνομη πράξη και ότι δεν πρόκειται να το κάνουμε. Προτείναμε να την εξετάσουμε και αν προέκυπτε θέμα, τότε μόνο θα της χορηγούσαμε την άδεια. Δεν το δέχτηκε όμως», ανέφερε στο ThessToday.gr ο γιατρός-θύμα της επίθεσης, Απόστολος Ανθόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η συνέχεια ήταν επεισοδιακή.

«Νευρίασε, αρχικά εκτόξευσε λεκτικές απειλές εναντίον μου. Κινήθηκε απότομα προς το μέρος μου και εν τέλει προχώρησε σε χειροδικία, συγκεκριμένα δέχτηκα δύο – τρία χτυπήματα. Ο γιατρός υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γυναίκας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ