Εφημερίδα Κοινωνική

Βασίλης Κατσαφάδος – Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά και Νήσων: Εκδήλωση στο SAVOY – «Ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσει το ΠΑΣΟΚ ξανά στην Α” Πειραιά»

 Breaking News

Βασίλης Κατσαφάδος – Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά και Νήσων: Εκδήλωση στο SAVOY – «Ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσει το ΠΑΣΟΚ ξανά στην Α” Πειραιά»
08 Μαΐου 2023

Η αίθουσα του SAVOY HOTEL αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος των φίλων που προσήλθαν στην προεκλογική μου εκδήλωση του Βασίλη Κατσαφάδου την Κυριακή 7/5. Από τα βάθη της καρδιάς του ο ίδιος είπε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εισέπραξε από όλους!

«Είναι για μένα δύναμη, αλλά και ευθύνη για τη συνέχιση του αγώνα ακόμα πιο αποφασιστικά, για να πάρει το ΠΑΣΟΚ έδρα στην Α” Πειραιά μετά από χρόνια», πρόσθεσε. Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα συγκινητικό τρίλεπτο βίντεο-αφιέρωμα στον ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και το προεκλογικό σποτ του κόμματος με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Γιάννη Μώραλη, δήμαρχο Πειραιά, τον Δημήτρη Βερβεσό, Πρόεδρο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων και Πρόεδρο ΔΣΑ, τον Μιχάλη Καλαντζόπουλο, Τομεάρχη Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλο ΔΣΑ και δικηγόρο του Νίκου Ανδρουλάκη, τον Νίκο Μπιλίρη, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και επικεφαλής συνδικαλιστικής δικηγορικής παράταξης, τον Γιάννη Σγουρό, πρώην Περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψήφιο για το αξίωμα και τον Γιάννη Γλύκα, Πρόεδρο της Ενωσης Ποινικολόγων και Μαχομένων Δικηγόρων. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Κατσαφάδος ανέπτυξε το προεκλογικό πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ , ενώ άσκησε οξεία κριτική στα πεπραγμένα των δυο προηγούμενων κυβερνήσεων και επεσήμανα το χαμηλό επίπεδο και την τοξικότητα της αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στο τέλος της ομιλίας, αφού ευχαρίστησε όλους για την τόσο θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν, κάλεσα σε εντατικοποίηση του αγώνα τις δυο εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, «ώστε να πανηγυρίσουμε την εκλογή βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α” Πειραιά».

savoy1

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ