Εφημερίδα Κοινωνική

Το πρόσωπο που συνδέει τους δράστες με τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας

Το πρόσωπο που συνδέει τους δράστες με τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας
04 Μαΐου 2023

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Καραϊβάζ και τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη προκειμένου οι Αρχές να φτάσουν σε αυτόν ή αυτούς που έδωσε την εντολή και πλήρωσαν το συμβόλαιο για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA και στο Live News, στο επίκεντρο των ερευνών εκτός των άλλων, είναι ο ρόλος ενός εκ των πέντε ατόμων που αναφέρονται στη δικογραφία της υπόθεσης.

Τα πέντε ονόματα

Όπως έχει αναφερθεί, στη δικογραφία για τη δολοφονία Καραϊβάζ αναφέρονται πέντε ονόματα:

Αυτά των δύο συλληφθέντων 40 και 48 ετών που είναι αδέρφια και προφυλακίστηκαν.

Ενός 50χρονου που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και φέρεται να βρισκόταν μέσα στο λευκό βαν που οδηγούσε ο 48χρονος και είναι αυτός που ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook μαζί με τον 40χρονο, περίπου μιάμιση ώρα μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ.

Του 53χρονου, γνωστός στον χώρο της νύχτας, που είναι στη φυλακή κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μια υπόθεση που αναδείχθηκε το 2015. Ο συγκεκριμένος φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός και να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση

Το πέμπτο όνομα που αναφέρεται στη δικογραφία είναι ενός ακόμα 53χρονου ο οποίος γνωρίζει τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό. Το συγκεκριμένο άτομο είχε καταδικαστεί και αυτός για την ίδια υπόθεση του 2015.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου αγοράστηκαν τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν ως επιχειρησιακά οι δράστες τη δολοφονίας Καραϊβάζ.

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ