Εφημερίδα Κοινωνική

Θεσσαλονίκη: «Ποτάμια» οι δρόμοι μετά την καταιγίδα – Χαλάζι έριξε στη Σίνδο

Θεσσαλονίκη: «Ποτάμια» οι δρόμοι μετά την καταιγίδα – Χαλάζι έριξε στη Σίνδο
31 Μαΐου 2023

Ποτάμια θυμίζουν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά το πέρασμα της καταιγίδας σήμερα νωρίς το μεσημέρι που διήρκεσε για ελάχιστη ώρα, ενώ στη Σίνδο έριξε χαλάζι.

Εικόνες δείχνουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης να έχουν πλημμυρίσει, ενώ δεκάδες ήταν και οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, δέχθηκε συνολικά 70 κλήσεις, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της για 11 αντλήσεις υδάτων και μία αφαίρεση αντικειμένου.

Λόγω της κακοκαιρίας, δύο δέντρα έπεσαν και επί τόπου έσπευσαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής για προκειμένου να τα κόψουν και να τα απομακρύνουν, σύμφωνα με πληροφορίες από thestival και grtimes.

Την ίδια ώρα, χαλάζι έπεσε στην περιοχή της Σίνδου, το οποίο όμως ήταν σε σχεικά μικρό μέγεθος με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κίνδυνος ή προκληθούν ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Η επέλαση της καταιγίδας ξεκίνησε από την ανατολική πλευρά της πόλης, με πολύ μεγάλο φορτίο νερού να πέφτει στον Χορτιάτη, στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης -χωρίς ωστόσο να προλάβει να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα- και έπειτα τα μαύρα σύννεφα έφυγαν προς τα δυτικά.

 

 

 

 
 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ