Εφημερίδα Κοινωνική

Πόσο κοστίζουν οι βουτιές σε τρεις οργανωμένες παραλίες της Αττικής

 Breaking News

Πόσο κοστίζουν οι βουτιές σε τρεις οργανωμένες παραλίες της Αττικής
31 Μαΐου 2023

Τρεις παραλίες της Αττικής κοντά στο κέντρο ήδη υποδέχονται τους πρώτους λουόμενους.

Και μπορεί ο καιρός τα μεσημέρια να μας τα χαλάει, ωστόσο τις ώρες της ημέρες με την ηλιοφάνεια οι παραλίες της Αττικής είναι γεμάτες.

Η ΕΡΤ και η Άντζυ Κούκη, παρουσιάζει τις τιμές σε τρεις οργανωμένες παραλίες της Αττικής. Πόσο θα κοστίσει μια βουτιά για μια οικογένεια στις οργανωμένες παραλίες, τι κοστίζει η είσοδος για μία οικογένεια και πόσο ανεβαίνουν οι τιμές το Σαββατοκύριακο.

Για μπάνιο στην παραλία Αλίμου
Η παραλία Αλίμου είναι κοντά στο κέντρο της Αθήνας και υπάρχει άνετη πρόσβαση με το τραμ. Η είσοδος στην παραλία του Αλίμου είναι στα 6 ευρώ και 2 ευρώ η ξαπλώστρα τις καθημερινές ενώ τα Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 8 ευρώ. Για την ξαπλώστρα το μειωμένο εισιτήριο είναι στα 3 ευρώ, ενώ δωρεάν είσοδος είναι για τους δημότες.

Βουτιές στην παραλία της Βουλιαγμένης
Στην οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ το άτομο και το μειωμένο εισιτήριο στα 5 ευρώ, ενώ ελεύθερη είναι η είσοδος για παιδιά έως 5 ετών και ΑμΕΑ. Το κόστος για τις ξαπλώστρες τις καθημερινές είναι 20 – 30 ευρώ ενώ το Σαββατοκύριακο φτάνει και 40 ευρώ, αναλόγως τη θέση που θέλει κάποιος στην παραλία, πόσο κοντά θα βρίσκεται στο κύμα. Μάλιστα ένας καφές στην παραλία της Βουλιαγμένης κοστίζει 4 ευρώ, ένας χυμός ανάμεικτος στα 6,5 ευρώ και ένα κλαμπ σάντουιτς στα 15 ευρώ.

Μπάνιο στο Καβούρι
Σε μια άλλη δημοφιλή παραλία της Αθήνας, στο Καβούρι, το κόστος για το σετ ξαπλώστρας για τα δύο άτομα φτάνει τα 14 ευρώ. Από κει και έπειτα 3 ευρώ κοστίζει ο καφές, 3 ευρώ μια μπάλα παγωτό και 4 ευρώ η γρανίτα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ