Εφημερίδα Κοινωνική

Μιχάλης Αγρανιώτης-Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς: «Θέλουμε την Πολιτεία συμπαραστάτη μας» -Τι είπε αποκλειστικά στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για το dentist pass, τις δημόσιες συμβάσεις και τα προγράμματα ΕΣΠΑ (Βίντεο)

 Breaking News

Μιχάλης Αγρανιώτης-Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς: «Θέλουμε την Πολιτεία συμπαραστάτη μας» -Τι είπε αποκλειστικά στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για το dentist pass, τις δημόσιες συμβάσεις και τα προγράμματα ΕΣΠΑ (Βίντεο)
02 Μαΐου 2023

Ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Μιχάλης Αγρανιώτης μίλησε στην εφημερίδα «Κοινωνική» και τον εκδότη κ. Απόστολο Καραμπερόπουλο.

Ο κ. Αγρανιώτης αφού αναφέρθηκε στην ιστορία και στη δράση του συλλόγου, με τα 100 χρόνια σημαντικής παρουσίας στον επιστημονικά δρώμενα και τα 1.200 μέλη οδοντιάτρων, αναφέρθηκε για τις δυο αξιόλογες επιτροπές του ΟΣΠ, την Επιστημονική και την Προληπτική Επιτροπή. Να σημειωθεί ότι ο ΟΣΠ, έχει ένα ευρύ πλαίσιο δραστηριοτήτων με ημερίδες, σεμινάρια, προγράμματα, ενημέρωση, εθελοντικές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, επισκέψεις σε σχολεία κ.α.

Agraniotis_Koinoniki_1

Ο κ. Αγρανιώτης απάντησε σε ερωτήσεις μας για το dentist pass, για το πώς θα λειτουργήσει για τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και για τις εργασίες που θα περιλαμβάνει. Ο ίδιος σχολίασε ότι είναι μια έκτακτη παροχή και όχι μια μόνιμη. Η επιθυμία όλων, όπως είπε, είναι να καταστεί μόνιμη και να επεκταθεί και σε άλλες οδοντιατρικές θεραπείες.

Ο πρόεδρος του ΟΣΠ κ. Μ. Αγρανιώτης τόνισε ότι ο Οδοντιατικός κλάδος πρέπει να μπει πιο δυναμικά στις δημόσιες συμβάσεις, κάτι που ζήτησαν και στην κάλπη τα ίδια τα μέλη του. Αναφέρθηκε στην «πλάτη» που έβαλαν οι Οδοντίατροι στην πανδημία, κρατώντας ανοιχτά τα Οδοντιατρεία με αυστηρά μέτρα, αυξημένο κόστος και χωρίς επιπλέον κρατική στήριξη. Επίσης, ο ΟΣΠ, όπως είπε, ζητά την ένταξη των οδοντιάτρων σε προγράμματα χρηματοδότησης υπό το καθεστώς «ειδικής κατηγορίας».

Agraniotis_Koinoniki_2

«Εμείς είμαστε ΠΑΝΤΑ εδώ, επιστημονικά κοινωνικά, εθελοντικά και προσπαθούμε. Συνεργαζόμαστε με το Δήμο, με τους φορείς. Θέλουμε όμως και την Πολιτεία συμπαραστάτη μας», πρόσθεσε.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη του Προέδρου του ΟΣΠ, κ. Μιχάλη Αγρανιώτη:

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ