Εφημερίδα Κοινωνική

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ευχαριστίες και Ευχές από τον Μητροπολίτη Πειραιά

 Breaking News

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ευχαριστίες και Ευχές από τον Μητροπολίτη Πειραιά
11 Μαΐου 2023

Σε πολύ χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκε άλλη μια συνάντηση της Δόμνας Μιχαηλίδου με τον Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στο Γηροκομείο της Μητρόπολης Πειραιά.

Και πώς να μην είναι εξαιρετικό το κλίμα αφού η Πειραιώτισσα Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το έχει ενισχύσει με 1.000.000 ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια, ώστε να αντιμετωπίσει τα χρονίζοντα λειτουργικά του προβλήματα.

Παράλληλα η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει θωρακίσει και το μέλλον του Γηροκομείου της Μητρόπολης Πειραιά, εντάσσοντάς το για πρώτη φορά σε χρηματοδότηση μέσω του ΕΟΠΥΥ (τροφεία).

Με δυο λόγια, όπως τονίστηκε, η Δόμνα Μιχαηλίδου θωράκισε και εξασφάλισε τη απρόσκοπτη λειτουργία του Γηροκομείου!

Ο Σεβασμιότατος υποδέχθηκε εγκάρδια την Πειραιώτισσα πολιτικό και την ευχαρίστησε για όλα όσα έχει κάνει για το Γηροκομείο, αλλά την πολύ σημαντική συνδρομή της στο έργο της Μητρόπολης Πειραιά.

Δεν παρέλειψε να επισημάνει την κοινή τους χαρά για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο FINAL 4, ενώ οι παρευρισκόμενοι της αφιέρωσαν και το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία»!

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ευχαρίστησε τον  Μητροπολίτη για την αναγνώριση, την υποστήριξη και τις ευχές του, ενώ τόνισε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του και στο πλευρό όλων των πολιτών του Πειραιά.

image1

image2

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ