Εφημερίδα Κοινωνική

Δόμνα Μιχαηλίδου: Δυναμική, προσιτή, Νικήτρια!

 Breaking News

Δόμνα Μιχαηλίδου: Δυναμική, προσιτή, Νικήτρια!
19 Μαΐου 2023

Ένα τεράστιο και δυναμικό μήνυμα Νίκης έστειλε ο Πειραιάς, με την εντυπωσιακή και γεμάτη ενθουσιασμό ανταπόκρισή του, στη συγκέντρωση της Δόμνας Μιχαηλίδου την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Δυναμική ήταν και η ανταπόκριση και συμμετοχή δεκάδων μελών της κυβέρνησης. Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς, Διοικητές και Πρόεδροι Οργανισμών, Ιδρυμάτων και Κρατικών φορέων απ” όλη την Ελλάδα, ήταν η έμπρακτη απόδειξη της καθολικής στήριξης στη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο χώρος που είχαν διαλέξει οι διοργανωτές αποδείχθηκε πολύ μικρός για να φιλοξενήσει τις εκατοντάδες Πειραιώτισσες και Πειραιώτες, που από νωρίς γέμισαν κάθε εκατοστό της οδού Δραγάτση και έφτασαν να κλείσουν και τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου, ξεπερνώντας τα 1.200 άτομα, σύμφωνα με την εκτίμηση Αστυνομικών Αρχών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Πειραιώτισσα πολιτικός χρειάστηκε περισσότερα από 45 λεπτά για να διανύσει την απόσταση από το δρόμο, μέχρι το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, πνιγμένη στις αγκαλιές και τις επευφημίες του πλήθους!

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, μίλησε ειλικρινά και από καρδιάς στις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες, χωρίς στημένα πόντιουμ, κείμενα και τον στόμφο άλλων εποχών, αλλά με την ευθύτητα και την δυναμική που την ξεχωρίζει.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική τους συνεργασία στο Υπουργείο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο τυχερός είναι ο Πειραιάς που θα έχει μια τόσο άξια εκπρόσωπο.

image_6483441 (1)

Θερμές ευχές και μηνύματα στήριξης έστειλαν με βίντεο, λόγω παράλληλων εκλογικών υποχρεώσεων τους, τόσο ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, όσο και Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Την Δόμνα Μιχαηλίδου, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Βουλευτής Χριστόφορος Μπουτσικάκης,  ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας και Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, ο Αν. Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, οι Γ.Γ. Θάνος Πετραλιάς, Παυλίνα Καρασιώτου και Βαγγέλης Κυριαζόπουλος, η Διοικήτρια του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Θεανώ Καρποδίνη, ο Διοικητής του ΟΠΕΚΑ, Κωνσταντίνος Γλούμης- Ατσαλάκης,  η Υποδιοικήτρια του ΟΠΕΚΑ, Φαίη Καρποδίνη, η Υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ Γιάννα Χορμόβα, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Μιχάλης Αγρανιώτης, Πρόεδροι Κοινωνικών Δομών από τον Πειραιά και όλη τη χώρα, ο πρώην δήμαρχος ΑγραπίδηςΧρήστος, η Αντιδήµαρχος Οικονοµικών Υπηρεσιών, Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά, η Εντεταλμένη  Δημοτική Σύμβουλος Τουμαζατου Αλεξάνδρα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τζεφεράκος Αλέξανδρος, Λεωτσάκου Σούλα, Καμαρατος Αλέξανδρος,  καθώς και η παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, που την επέλεξε ως στενή του συνεργάτη , ως μέλος της Κυβέρνησής του, ενώ της εμπιστεύτηκε και την ευθύνη του τόπου που γεννήθηκε, της Α” Πειραιώς και Νήσων.

Στη συνέχεια η Υφυπουργός έκανε λόγο  για το έργο και τις μεταρρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα ευθύνης της τα τελευταία χρόνια, αλλά και στον Πειραιά και τα νησιά, τονίζοντας τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει και τις κρίσιμες επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον.

image_6487327

Κλείνοντας την ομιλία της η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κρίσιμο δίλημμα των εκλογών για την χώρα, αλλά και την Α” Πειραιώς και Νήσων, λέγοντας: «Το  ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε σε 60 ώρες από τώρα, είναι  Κυριάκος Μητσοτάκης, ή Αλέξης Τσίπρας;

Το σύνθημά της Νέας Δημοκρατίας, αντανακλά και συνοψίζει το έργο που κάναμε και το έργο που θα κάνουμε. Τον τρόπου που θα κυβερνήσουμε αν οι πολίτες μας εμπιστευτούν και για τα επόμενα χρόνια: Σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Αλλά και το δικό μου σύνθημα, φίλες και φίλοι, αντανακλά την φιλοσοφία και την πρόθεσή μου. Σας προσκαλώ σήμερα, από εδώ, την καρδιά του Πειραιά, σλάτε να γίνουμε Δυνατοί Μαζί.

Δυνατοί για να αλλάξουμε τον Πειραιά και τα Νησιά μας Μαζί, για να είμαστε ανίκητοι.

Να ξανακερδίσουμε την παλιά αίγλη και τον καθοριστικό ρόλο που δικαιούται και αξίζει να έχει ο Πειραιάς.

Να αποκτήσει πραγματική εκπροσώπηση και ισχυρή φωνή, εκεί που πρέπει.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας.

Ζητώ  να γίνουμε ΔΥΝΑΤΟΙ, ΜΑΖΙ!» τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ